Meteorologii Accuweather anunță că ploile dispar treptat, iar vremea se încălzește: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 10 mai 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță că ploile dispar treptat, iar vremea se încălzește

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară creștere pentru ziua de vineri.

Potrivit accuweather.com, vineri, 10 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații reduse. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 10 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general plăcută cu șanse de precipitații în Transilvania, Crișana și în Banat. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sudul țării, în zonele de deal și de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 14 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi 7 din 11, iar vântul va sufla 25 de km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță furtuni, intensificări ale vântului și grindină în mai multe localități din țară: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 9 mai 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 22 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 7  grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla variabil.

Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: ANM a emis un cod galben de ploi și vijelii! Cele 18 județe în care se anunță instabilitate atmosferică

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8 grade Celsius. Sunt șanse reduse să plouă azi.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ESE. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.