Meteorologii Accuweather anunță ploi și temperaturi în ușoară creștere: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 mai 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi și temperaturi în ușoară creștere

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță ploi în mai multe zone ale țării pentru ziua de vineri.

Potrivit accuweather.com, vineri, 3 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 3 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vineri valorile de temperaturi de vor menține în jurul mediilor multianuale. Va ploua în Oltenia, local în Muntenia, Banat, Moldova și Transilvania și izolat în rest.

Ploile vor avea caracter de aversă și pe alocuri se vor semnala descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 14 grade Celsius.

Vremea în București

În București cerul va fi temporar noros, iar după-amiaza și seara vor fi averse și descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar cea minimă în jurul valorii de 9-12 grade Celsius.

Indicele UV va fi de 4 din 11.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

Pe timpul nopții apar condiții de ploaie în averse.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță va ploua trecător mai ales în zona Dobrogei: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 2 mai 2024

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius.

Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 16 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11 grade Celsius. Apar condiții de ploaie pe tot parcursul zilei.

Citește și: Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă din punct de vedere meteorologic

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ESE. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.