Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea zonelor țării: Cum va fi vremea în țară vineri, 14 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea zonelor țării

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferiă în mai multe zone ale țării, dar și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 14 iunie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de vineri, 14 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi plăcută, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Va ploua n majoritatea regiunilor din țară, mai ales în partea a doua a zilei.

Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în zonele înalte. Apa mării va avea aproximativ 22 de grade Celsius, ceea ce va fi tocmai bună pentru înot. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 19 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre VNV.

Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Sunt șanse să apară ploile însoțite de descărcări electrice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult noros și cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 22 de grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi, vânt puternic și grindină în mai multe zone din țară: Cum va fi vremea în țară joi, 13 iunie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

Pe parcursul zilei sunt șanse să plouă și să apară și descărcări electrice.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Este posibil să apară precipitații însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Pe parcursul zilei se anunță ploi însoțite de descărcări electrice, iar local este posibil să cadă grindina.

Citește și: Meteorologii ANM au emis cod galben de vreme extremă: Vijelii și caniculă în mai multe județe din România

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Pe parcursul zilei apar ploi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.