Meteorologii Accuweather anunță ploi, descărcări electrice, grindină și vânt puternic: Cum va fi vremea în țară miercuri, 29 mai 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță ploi, descărcări electrice, grindină și vânt puternic

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță vânt puternic, descărcări electrice și gridină în mai multe regiuni din țară. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 29 mai 2024, vremea va fi instabilă cu șanse mari de averse în majoritatea regiunilor din țară. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de miercuri, 29 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor din țară. Va ploua în averse și local este posibil să cadă grindina.

Vântul va sufla în rafale, iar ploile vor fi însoțite de descărcări electrice. Indicele UV va fi mult mai ridicat decât în mod normal pentru această perioadă. Maximele termice se vor încadra între 18 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 15 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V.

Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil dinspre SV.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Citește și: Meteorologii ANM anunță caniculă în următoarea perioadă: Temperaturi de peste 35 de grade Celsius se vor resimți între 28 mai- 24 iunie

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNV.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Pe parcursul zilei va ploua în averse și este posibil să apară descărcări electrice și local grindina.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla în rafale dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Pe parcursul zilei vor fi ploi însoțite de descărcări electrice, iar local ar putea să cadă grindina.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla în rafale. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. În această zi apar condiții de ploaie, grindină și descărcări electrice.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 27 mai – 9 iunie 2024: Vremea se încălzește considerabil, iar temperaturile vor depăși 30 de grade

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13 grade Celsius. Spre seară apar ploile însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 19 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Pe parcursul zilei va ploua în averse.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!