Meteorologii Accuweather anunță caniculă și un grad de disconfort ridicat, dar și precipitații în partea de nord a țării: Cum va fi vremea în țară miercuri, 12 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 11 iun 2024, 14:44

Meteorologii Accuweather anunță caniculă și un grad de disconfort ridicat

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică în mai multe zone ale țării, dar și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 12 iunie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de miercuri, 12 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, miercuri se vor semnala fenomene de instabilitate atmosferică după-amiaza și seara, pe arii extinse în jumătatea de nord a țării și doar pe arii restrânse în sudul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 37 de grade Celsius, iar cele minime între 11 și 22 de grade Celsius. Gradul de disconfort va fi accentuat și în această zi.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre V.

Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse mari de precipitații în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Citește și: Cod galben de ploi, vijelii și grindină pe parcursul zilei de marți, 11 iunie. Județele vizate

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE.

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt șanse să plouă și să apară și descărcări electrice.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Este posibil să apară precipitații însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei va ploua în averse.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Pe parcursul zilei se anunță ploi însoțite de descărcări electrice, iar local este posibil să cadă grindină.

Citește și: Cum ne protejăm de valul de căldură al lunii iunie?

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Pe parcursul zilei apar ploi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!