METEO cu Viviana Sposub: „Vremea va fi în general instabilă” Meteorologii anunță ploi torențiale, tunete, fulgere și grindină

,
meteo cu viviana sposub 10 mai 2022

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 10 mai 2022

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vremea va fi în general închisă și ceva mai rece în cursul zilei de marți, 10 mai 2022. La rubrica meteo, Viviana Sposub anunță ploi, instabilitate atmosferică accentuată și grindină.


In articol:

În cursul zilei de marți, vremea va fi urâtă la nivelul întregii țări. Precipitațiile sub formă de ploaie își vor face simțită prezența, iar în anumite regiuni, ploile pot avea caracter torențial, acestea fiind însoțite de tunete, fulgere și grindină.

Iată cum arată vremea în București și în țară pe 10 mai 2022.

METEO cu Viviana Sposub. Scad temperaturile și vremea va fi instabilă în toată țara

Vremea a fost mohorâtă încă de la primele ore ale dimineții. Cerul a prezentat înnorări și au fost ploi slabe în Transilvania, Moldova, Banat și Muntenia. Vântul a suflat slab până la moderat, iar temperaturile au fost cuprinse între 8 și 16 grade, în timp ce la București, temperatura a urcat până la 14 grade în cursul dimineții, cerul fiind acoperit de nori.

Viviana Sposub anunță că vremea va fi în general instabilă în cursul zilei de marți, 10 mai 2022. Nu doar că va ploua, ci și valorile termice vor fi în scădere ușoară comparativ cu zilele precedente. Pe timpul zilei sunt anunțate averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. În Transilvania, Banat, Muntenia, Oltenia, Crișana și Maramureș vor fi ploi ce vor avea caracter torențial, acestea fiind însoțite de tunete, fulgere și grindină. Meteorologii anunță că se vor strânge cantități de apă de până la 20-30l/mp.

Temperaturile vor fi ceva mai scăzute față de ziua precedentă, astfel că maximele vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, cu cele mai mari valori în nordul și nord-vestul teritoriului. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 10 mai 2022. Scad temperaturile și se întorc ploile. Meteorologii anunță vreme mohorâtă

meteo cu viviana sposub 10 mai 2022

Vremea va fi mohorâtă la nivelul întregii țări în cursul zilei de marți 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vreme mohorâtă și rece la București 

Meteorologii anunță o vreme închisă la București pentru ziua de marți, 10 mai 2022. Cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei, vor fi condiții de ploaie, iar atmosfera va fi în general închisă. Temperatura maximă va fi în scădere, astfel că se vor înregistra 20 de grade.

Spre seară, cerul va rămâne acoperit de nori, însă nu vor mai fi condiții de ploaie. Cu toate acestea, meteorologii anunță că se va face mai frig, minima coborând până la 8 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Masacru în Marea Neagră: Bilanțul a ajuns la peste 3000 de delfini morți din cauza războiului (biolog ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies