METEO cu Viviana Sposub: „Vreme frumosă și caldă” Unde se vor atinge temperaturi de până la 26 de grade

,
meteo cu viviana sposub 5 mai 2022

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 5 mai 2022

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru ziua de joi, Viviana Sposub aduce vești bune la rubrica meteo. Vremea va fi în general frumoasă la nivelul întregii țări, iar în unele zone va fi chiar mai caldă decât ar fi normal pentru începutul lunii mai.


In articol:

Ziua de joi aduce vreme frumoasă și temperaturi în creștere la nivelul întregii țări. Iată cum arată prognoza meteo pentru București, dar și pentru restul țării joi, 5 mai 2022. 

METEO cu Viviana Sposub. Vreme foarte caldă în vestul și sud-vestul țării

Viviana Sposub anunță vreme bună pentru ziua de joi, 5 mai 2022, chiar dacă la primele ore ale dimineții au mai fost unele înnorări în centrul țării, dar și în sud-estul teritorului. În restul țării, cerul a fost variabil, mai mult senin, vântul a suflat slab până la moderat, cu intensificări în special în zona Deltei. În această dimineață, temperaturile au fost cuprinse între 5 și 15 grade.

Pe parcursul zilei de joi, meteorologii anunță vreme caldă în vestul și în sud-vestul teritorului. În aceste zone ale țării, maximele pot urca până la 26 de grade, vremea fiind mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. În restul țării, vremea va fi normală din punct de vedere termic, maximele fiind cuprinse între 17 și 22-23 de grade.

Cerul va fi variabil pe timpul zilei și vor mai fi înnorări temporar accentuate mai ales după amiaza și seara, atunci când vor mai fi averse însoțite de descărcări electrice, vânt puternic și grindină. Aceste fenomene vor apărea izolat și nu sunt anunțate cantități însemnate de apă.

Astfel, pentru ziua de joi, 5 mai 2022, meteorologii anunță o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere, atmosfera fiind una plăcută.

meteo cu viviana sposub 5 mai 2022

Viviana Sposub anunță vreme frumoasă și caldă pentru ziua de joi, 5 mai 2022

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Prognoza meteo ANM joi, 5 mai 2022. Ce se întâmplă cu vremea!

Cum va fi vremea în București? 

În cursul dimineții, cerul a fost mai mult acoperit de nori în Capitală, însă aceștia se vor risipi în orele ce urmează, astfel că se anunță un cer variabil, mai mult senin. În București, ziua de joi aduce vreme în general frumoasă, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va urca până la 22-23 de grade în timpul zilei, aceasta fiind în creștere comparativ cu ziua precedentă.

Cerul va fi mai mult senin și după lăsarea serii și se va înregistra o minimă de 7 grade.

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Nemții iau cu asalt casele de amanet pentru plata facturilor și altor cheltuieli curente (DW)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

ANM a transmis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni! De ce vreme vom avea parte de Paște și de 1 Mai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies