METEO cu Viviana Sposub: „Maximele ajung până la 22 de grade. A venit primăvara!” Temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 24 dec 2022, 00:50

Prognoza meteo pentru joi, 24 martie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub anunță o zi de joi cu vreme frumoasă și foarte caldă. Iată prognoza meteo actualizată pentru ziua de joi, 24 martie 2022.

La rubrica meteo din cadrul matinalului „Dimineața cu noi”, Viviana Sposub a adus vești bune despre evoluția vremii. Primăvara și-a intrat serios în drepturi, astfel că temperaturile au crescut simțitor și vor continua să mai crească pe tot parcurusl zilei de joi, atingându-se maxime chiar și de 22 de grade. 

METEO cu Viviana Sposub. Temperaturi mult peste limitele normale pentru data din calendar

În ultimele zile, temperaturile s-au aflat în creștere, iar în cursul zilei de joi, 24 martie 2022, acestea vor trece cu mult de cele normale pentru această perioadă a anului.

Astfel, la rubrica meteo, Viviana Sposub a anunțat o zi de joi cu vreme însorită, un cer senin și temperaturi ridicate.

Meteorologii anunță vreme frumoasă și deosebit de caldă pentru acest moment al anului, la nivelul întregii țări. Temperaturile maxime din timpul zilei vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, cerul va fi variabil, mai mult senin și va mai prezenta înnorări în nord-estul țării, însă spre seară și fără să existe șanse de precipitații.

Vântul va mai prezenta intensificări în zona montană înaltă. În Carpații Meridionali, vântul va sufla cu putere, astfel că la rafală va depăși viteze de 80 km/h. Intensificări ale vântului vor fi și în Moldova și sud-vestul Olteniei, suflând cu viteze între 45-55 km/h. 

Cel mai bine din punct de vedere termic va fi în sud-vestul țării, acolo unde maximele din termometre pot atinge chiar și 23 de grade.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022

Vremea în București, 24 martie 2022. Ce temperaturi se vor înregistra joi în Capitală? 

Vreme frumoasă și foarte caldă este anunțată și în București. Meteorologii spun că temperaturile vor urca până la 22 de grade, o valoare mult mai mare comparativ cu zilele precedente și peste limita normală pentru finalul lunii martie.

Atmosfera va fi plăcută pe toată durata zilei, vântul va sufla slab și moderat, iar soarele va străluci cu putere.

După lăsarea serii, meteorologii anunță un cer mai mult senin și o temperatură minimă de 3 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo luna martie. Cum va fi vremea de Mărțișor și de Babe

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!