METEO cu Viviana Sposub: „Atenționare meteo cod galben până la ora 20:00” Vreme deosebit de rece în toată țara

Webeditor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 13 aprilie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub anunță o vreme mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 13 aprilie 2022. În ce regiuni va fi cel mai frig și unde a fost emis cod galben de vânt?

Deși astăzi va fi soare în mai toate regiunile, vremea va continua să fie deosebit de rece, minimele fiind, în general, negative. Iată ce informații noi aduce Viviana Sposub la rubrica meteo din cadrul matinalului „Dimineața cu noi”.

METEO cu Viviana Sposub. Cod galben de vânt puternic și vreme foarte rece

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă, cu soare în majoritatea regiunilor.

Excepție va face sud-estul țării, acolo unde se mai pot strânge norii și spre seară pot să apară ploi slabe. Temperaturile maxime din timpul zilei se vor încadra între 11 și 20 de grade și se vor situa sub normalul perioadei, iar dimineața și noaptea va fi cel mai frig. 

Meteorologii au emis o informare meteo care este valabilă până joi dimineața, la ora 9 și care anunță temperaturi minime preponderent negative, dar și brumă.

Principalele zone afectate vor fi nord-vestul și centrul țării și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului temperaturile vor fi mai scăzute decât ar fi normal pentru acest moment al anului. 

Până miercuri seară, la ora 20:00, este în vigoare și un cod galben de vânt puternic. Vântul va sufla cu putere în Moldova, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei, astfel că va atinge viteze de până la 55...60

km/h, iar izolat, la rafală poate depăși 65...70 km/h. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 13 aprilie 2022

Vreme frumoasă la București miercuri, 13 aprilie 2022. Ce temperatură se va înregistra? 

La București, vremea va fi în general frumoasă miercuri, 13 aprilie 2022.

Meteorologii anunță un cer variabil, mai mult senin și soare pe toată durata zilei. Temperatura maximă va urca miercuri până în jurul valorii de 18 grade, fiind ceva mai scăzută decât normalul perioadei. Noaptea, cerul va fi parțial noros, dar nu va ploua, însă se va face mai frig, astfel că se va înregistra o temperatură minimă de 2 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!