MESAJUL SINISTRU al unui medic catre un pacient bolnav de cancer: "Ai atat de putin timp sa te mai bucuri de viata!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:50

Cat cinism din partea unui medic!

" Considera toate ajutoarele si concediile acordate tie si nevestei un cadou. Ai atat de putin timp sa te mai bucuri de viata! P.S Hai, pa! Nesimtitule!", este mesajul strigator la cer pe care un bolnav de cancer l-a primit de la medicul sau de familie. Intr-o perioada si asa dificila pentru bietul bolnav, imaginati-va ce a fost in sufletul sau cand a citit astfel d eransuri de la un medic, o persoana care ar fi trebuit sa-i fie alaturi in aceste momente.


Mesajul, de un cinism rar intalnit, a fost trimis de medic dupa ce bolnavul si familia sa ar fi vrut sa iis retraga fisele de la medicul de familie. Erau nemultimiti de serviciile cadrului medical. Marul discordiei ar fi fost un al treilea bilet de trimitere cerut de pacient. Conform legii, un medic nu are voie sa elibereze mai mult de doua bilete de trimitere pe luna. Colegiul medicilor s-a autosesizat in acest caz, iar Raed Arafat si-a cerut scuze pacientului, indemnandu-l totodata sa depuna plangere impotriva cadrului medical.



 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!