Mesajul lui Emanuel după "Survivor România": "A fost copleșitor să..."

Author: B.H.

Emanuel a fost la un pas să câștige "Survivor România", însă publicul a decis că Elena merită marele premiu și mult râvnitul trofeu. Ce mesaj a transmis Emanuel după revenirea în țară?

Emanuel a luptat cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în competiția "Survivor România", lucru care s-a și întâmplat. A fost unul dintre cei 4 finaliști, iar după votul publicului, el și Elena au intrat în cursa directă spre marele premiu. După multe emoții și trăiri intense, verdictul a fost dat de către cei de acasă care au decis ca Elena să fie câștigătoarea "Survivor România", Emanuel clasându-se pe locul

doi.

Citeste si: Concediu de vară 2020: În ce condiții vom putea pleca în vacanță anul acesta?

Mesajul lui Emanuel după "Survivor România": "A fost copleșitor să..."

După ce s-a întors în țară, Emanuel a citit toate mesajele venite din partea susținătorilor și a rămas profund impresionat. Având în vedere că pe toată perioada participării sale la "Survivor România" nu a avut acces

la telefonul mobil, concurentul nu a putut intra în contact cu toți cei care l-au susținut. Astfel, acum, după terminarea emisiunii și revenirea în țară, Emanuel a ținut să le transmită tuturor prietenilor virtuali un mesaj de mulțumire.

Citeste si: Ludovic Orban trage un semnal de alarmă: "Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri..." Ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare?

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

"Va multumesc mult pentru sustinere si implicare! A fost coplesitor sa vad atat de multe mesaje si comentarii si va spun sincer, imi umple sufletul de fericire si multumire. Sunteti minunati si ma inclin in fata voastra. Am simtit increderea pe care mi-ati oferit-o. Curand povestim mai multe si despre SURVIVOR.", a scris Emanuel pe contul său de instagram.

Momente dramatice în Casa iubirii! Bianca a izbucnit în lacrimi! „Nu pot să rămân cu ceea ce nu știu dacă este al meu!” Tânăra nu mai e atât de hotărâtă să renunțe la orice pentru Alin!

Emanuel și-a depășit limitele la "Survivor

România" și a dovedit până în ultimul moment că este un concurent puternic și care merită să fie în finală. Lupta a fost una strânsă până în ultima clipă, iar înainte de aflarea câștigătorului, Emanuel a mărturisit că este pentru prima oară când merge în consiliu cu mari emoții.

Citeste si: SURPRIZĂ!  Elena Ionescu a renunțat la bandana de faimoasă purtată la Survivor România. Ce motiv a avut cântăreața să pună pe internet celebrul accesoriu cu care a făcut istorie în concurs