Mesajul controversat al lui Alex Zănoagă după ce a fost înfrânt de Bobicioiu în Gala RXF. Fostul soț al Siminei Loica a avut nevoie de îngrijiri medicale: "Am dus până la sfârșit pentru Domi, indiferent de decizie!"

,
Mesajul conroversat al lui Zanoaga

Ce a postat Zanoaga dupa ce a pierdut in fata lui Bobicioiu

[Sursa foto: Captura Instagram]

Alex Zanoaga a fost cel care l-a provocat pe Bobicioiu in ringul de la Gala RXF si tot el cel care a fost invins de catre marele sau rival.

Alex Zănoagă a fost marele perdant din Gala RXF, meci ce s-a disputat în urma cu câteva ore într-o atmosfera incendiara.

Fostul soț al Siminei Loica este cel căruia i s-a părut drept că el și marele lui rival din viață de zi cu zi, transformat din prieten în dușman, să lupte cinstit, într-un cadru organizat în ringul de la Gala RXF.

Citeste si: Primele declarații ale lui Bobicioiu după ce l-a învins pe Zănoagă la Gala RXF: "Până la final!"

Alex Zanoaga, mesaj imediat dupa ce a pierdut meciul cu Alexandru Bobicioiu

După ce și-au lansat zeci de mesaje înțepate pe rețelele de socializare, a venit și momentul luptei oficiale din ring, acolo unde Bobicioiu s-a dovedit a fi mai puternic invingandu-l pe fostul soț al Siminei Loica. La meci a fost prezenta și cea care indirect i-a făcut să lupte în ring. La meci, Zănoagă a fost susținut de catr fratele sau pentru că iubita lui nu a putut fi prezenta.

După marea confruntare, fostul soț al Siminei Loica a ținut să scrie un mesaj cu subînțeles pe Instagram: "În seara asta, am dus până la sfârșit, m-am luptat și am rămas în picioare indiferent de decizie datorita lui Domi, familiei și tuturor prietenilor care au crezut în mine!"

Bobicioiu, invingator la Gala RXF

Bobicioiu l-a invins pe Zanoaga in Gala RXF

Citeste si: Meciul orgoliilor! Alex Bobiciou a câștigat la Gala RXF! Cei doi au luptat corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci: "Această luptă înseamnă totul pentru mine!"

Alex Zanoaga si Bobicioiu s-au duelat in declaratii timp de cateva luni

Alex Zănoagă a fost extrem de deranjat la un moment dat de câteva afirmații pe care actualul iubit al Siminei Loica le-a făcut și într-un post destul de dur, fostul soț concurentei de la Puterea Dragostei, l-a amenințat

: "D ată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”  

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Călin Goia vorbește despre participarea trupei Voltaj la Eurovision. Artiștii au ajuns la inimile oamenilor cu o piesă despre părinții și copiii despărțiți de munca în străinătate

Falimentul industriei cripto e tot mai vizibil: investitorii fug pe capete; 20 de miliarde de dolari au retras numai în ultima lună

Călin Goia vorbește despre participarea trupei Voltaj la Eurovision. Artiștii au ajuns la inimile oamenilor cu o piesă despre părinții și copiii despărțiți de munca în străinătate

Călin Goia, omul real din spatele scenei. Ce meserie are solistul trupei Voltaj, de fapt, și cum a reușit formația să treacă testul timpului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies