Mesajul cu subinteles al lui Sensy dupa ce a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities. Zeci de vedete i-au trimis mesaje!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 oct 2021, 09:02

Primul mesaj al lui Sensy dupa eliminarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Sensy a fost eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities in Gala cu numarul 8 a competitiei duelandu-se cu Ioana Filimon si Anda Adam.

Sensy a fost cea eliminata in Gala cu numarul in care concurentele au prezentat in fata juratilor tinute inspirate din sarbatoarea Halloween, insa reinterpretate in stilul avant-garde, lucru care le-a pus in dificultate pe

multe dintre competitoare.

Citeste si: Eliminare in premiera la Bravo, ai stil! Celebrities. Situatie irepetabila intre doua concurente. Cine a fost eliminata dintre Sensy, Anda Adam si Ioana Filimon

Una dintre ele a fost chiar Sensy care nu a reusit sa se ridice la inatimea asteptarilor juratilor aducandu-i critici aspre chiar daca concurenta a sustinut abia la final cat de mult s-a straduit cea care i-a facut tinuta manual.

La cateva ore dupa eliminare, Sensy a si postat un mesaj pe pagina ei de Instagram odata ce nu mai face parte din competitia Bravo, ai stil! Celebrities.

Sensy, eliminata aseara de la Bravo, ai stil! Celebrities 

În seara aceasta am părăsit competiția Bravo ai stil cu zâmbetul pe buze pentru că, da s-a terminat pentru că da a fost o experiență interesantă, poate nu la fel de frumoasă pe cat mi-aș fi dorit dar am învățat mai devreme sau mai târziu ca prin orice situație prin care trec

să iau tot ce este mai bun.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Trebuie să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră pentru că doar datorită vouă am reușit să rezist atât de mult în această competiție.

Am învățat să mă bazez doar pe mine și pe instinctele mele, am învățat că da există oameni care te apreciază, te ajută și te susțin fără să îți ceară nimic în schimb și da am învățat că există și oameni care atunci când dai de greu nu-ți mai răspund la telefon.

Mai multe foste concurente de la Bravo, ai stil!, manifest pe rețelele de socializare:

Viața este atât de frumoasă și îmi pare atât de rău că m-am lăsat afectată o perioadă bună de timp viața este plină de lecții care ne ajută să devenim și mai buni și da Bravo ai stil pentru

mine a fost o lecție importantă.

Sensy, sutinuta de vedete dupa eliminarea de la Bravo, ai stil! Celebrities

Dupa postarea mesajului, la scurt timp numeroase vedete i-au scris in semn de incurajare si apreciere printre care Raluca Dumitru, Ruxi, Vica Blochina..."

 

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!