Mesaje, urări și felicitări pentru căsătorie

Author: Bianca Vidoi

Mesaje, urări și felicitări pentru căsătorie

Sursa: Unsplash

Căsătoria este un eveniment foarte important din viața oamenilor, iar mesajele, urările și felicitările sunt binevenite.

Căsătoria este un moment de neuitat pentru toate persoanele ce iau parte la un asemenea eveniment important pentru miri.

Am pregătit o listă de mesaje, urări și felicitări pentru cel mai important moment din viața persoanelor iubite.

Citește și: Tradiții românești pentru nuntă: Ce nu este bine să faci în ziua în care te căsătorești?

Mesaje pentru căsătorie

Vă felicit din suflet pentru această zi minunată! Vă doresc multă iubire, înțelegere și fericire! Fie ca armonia să domnească în viața voastră, iar calea vieții să fie presărată cu petale de trandafiri.

Felicitări din toată inima! Vă urez ca fiecare zi să fie plină de iubire, armonie și înțelegere. Fie ca uniunea voastră să fie tot mai puternică, iar flăcările căminului vostru să ardă continuu. Fie ca familia voastră să fie un exemplu pentru cei din jur!

Dragi căsătoriți, felicitări pentru această bucurie și zi grandioasă din viața voastră! Vă urez să păstrați iubirea intactă și peste ani de zile și să treceți toate încercările vieții cu brio.

Fie ca viața de familie să nu vă fie umbrită de nici o tristețe, iar fiecare zi să înceapă cu zâmbete și recunoștință pentru faptul că vă aveți! Aveți grijă unul de altul, prețuiți-vă și realizați-vă toate scopurile împreună!

Scumpii noștri, felicitări sincere cu prilejul formării unei familii frumoase! Fie ca viața voastră comună să fie intensă, plină de emoții pozitive, distracții și întâmplări minunate. Să fiți cu adevărat fericiți, să vă prețuiți și să fiți un sprijin unul pentru celălalt.

Sincere felicitări cu prilejul nunții voastre! Vă urez să vă iubiți necondiționat, să vă inspirați, să aveți grijă unul de altul și să rămâneți mereu împreună! Casă de piatră!

Mirii noștri excepționali, vă felicităm pentru această călătorie de neuitat în viața voastră oficială de familie! Vă urăm să depășiți cu dragoste și înțelegere micile dificultăți ale vieții, să vă iubiți necondiționat și să vă sprijiniți în toate începuturile.

Să aveți grijă unul de altul și să apreciați orice clipă trăită împreună. Și fie ca bunăstarea, armonia și încrederea să vă însoțească pe parcursul vieții voastre. Casă de piatră!

Când se contopesc două sorți, se unesc doi oameni frumoși, două jumătăți minunate – rezultatul este o combinație unică și nemaipomenită cu numele de familie. Vă felicit pentru această realizare superbă și vă doresc ca scânteia din inimile voastre să nu dispară niciodată!

Citește și: Când nu se fac nunți în 2024?

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Urări pentru căsătorie

Felicitări cu această zi memorabilă din viața voastră! Să aveți parte de înțelegere reciprocă, iubire, armonie și multă bucurie. Să vă susțineți în toate și să mergeți cu capul sus prin viață. Casă de piatră!

Scumpi tineri însurăței, fie ca drumul vostru să fie unul magic, deosebit și plin de realizări frumoase. Să aveți parte de multă tandrețe, emoții pozitive și oameni buni care să vă fie alături în toate. Casă de piatră!

Dragii mei, felicitări! Vă urez o viață lungă, trainică, fericită, armonioasă. Să purtați bucuria în suflet și zâmbetul pe buze. Să vă iubiți intens, să visați grandios și întotdeauna să vă susțineți începuturile.

Felicitări cu această ocazie minunată – nunta voastră! Vă urez să aveți parte de un viitor comun durabil, frumos, fericit și luminos. Să aveți grijă unul de altul, să vă apreciați și să depășiți micile dificultăți împreună.

Felicitări cu ocazia creării acestei familii superbe. Vă urez ca iubirea voastră să devină tot mai intensă și puternică. Să vă înțelegeți mereu, să vă ajutați și să vă iubiți necondiționat.

Dragii mei, felicitări! Vă urez o viață lungă, trainică, fericită, armonioasă. Să purtați bucuria în suflet și zâmbetul pe buze. Să vă iubiți intens, să visați grandios și întotdeauna să vă susțineți începuturile.

Felicitări cu această ocazie minunată – nunta voastră! Vă urez să aveți parte de un viitor comun durabil, frumos, fericit și luminos. Să aveți grijă unul de altul, să vă apreciați și să depășiți micile dificultăți împreună.

Felicitări pentru întemeierea acestei frumoase familii. Vă doresc să trăiți împreună mulți ani, dar să nu pierdeți din intensitatea sentimentelor pe care le simțiți. Fiți fericiți, bucurați-vă de fiecare clipă trăită împreună, iubiți-vă și aveți grijă unul de altul.

„Spune că fetele nu sunt fetele lui. E rușinos!” Anamaria Prodan, atacuri repetate la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Felicitări pentru cea mai fericită zi din viața voastră. Azi este ziua nașterii unei noi familii. Vă urez ca familia să devină tot mai puternică și durabilă cu fiecare zi. Fie ca ea să se bazeze pe înțelegere reciprocă, sprijin, tandrețe și iubire fără margini. Și fie ca toate obstacolele pe care o să le întâlniți să vă facă mai înțelepți și uniți.

Citește și: Acte necesare pentru căsătorie. Iată documente trebuie să duci la primărie, apoi la biserică!

Sursa: felicitari.online 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!