Mesaje pentru Ziua Erorilor 2024: „Cinstire tuturor Eroilor Neamului Nostru! Hristos s-a Înălțat!”

Autor: Bianca Vidoi

Fie ca spiritul și încărcătura emoțională ale acestei zile să pătrundă în sufletul fiecărui român! Glorie eternă Eroilor României!

Sursa: Unsplash

La data de 13 iunie, românii celebrează Ziua Eroilor, dar și Înălțarea Domnului, motiv pentru care mesajele pentru cei dragi nu trebuie să lipsească.

Data de 13 iunie este una specială pentru români, deoarece se celebrează două mari sărbători, mai exact Înălțarea Domnului, ce are loc la 40 de zile după Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, dar și Ziua Eroilor. De Ziua Eroilor, românii comemorează eroii ce și-au pierdut viața în Primul Război Mondial. Iată o listă cu mesaje pentru Ziua Eroilor, pe care să le trimiteți persoanelor apropiate.

Mesaje pentru Ziua Erorilor 2024

Ziua Eroilor este celebrată în aceeași zi în care este sărbătorită Înălțarea Domnului, motiv pentru care se vor ține praznice speciale în toate bisericile din România, în care se vor aminti și pomeni eroii neamului românesc. Această pomenire s-a stabilit în anul 1920, de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și are loc după oficierea Sfintei Liturghii la sărbătoarea Înălţării Domnului, potrivit crestinortodox.ro.

Aceasta este o listă cu mesaje pe care putem să le trimitem persoanelor apropiate, ce știu că au pierdut rude în Primul Război Mondial:

Fie ca spiritul și încărcătura emoțională ale acestei zile să pătrundă în sufletul fiecărui român! Glorie eternă Eroilor României!

Să privim cu respect către trecut și să aducem un omagiu tuturor eroilor cunoscuți și necunoscuți ai neamului românesc.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Citește și: Calendar ortodox pentru iunie 2024. Câte sărbători sunt cu cruce roșie

De Ziua Eroilor, ne înclinăm cu respect și recunoștință în fața memoriei celor care s-au jertfit pentru marile aspirații ale națiunii române. Cinste eroilor României!

De Ziua Eroilor trebuie, mai mult ca oricând, să-i omagiem pe cei care au făcut parte din Armata României și care, acum nu mai sunt printre noi.

De Ziua Eroilor ne înclinăm frunțile și aducem un omagiu eroilor cunoscuți sau anonimi ai neamului românesc. Dumnezeu să-i odihnească!

Glorie eternă Eroilor României! Fie ca spiritul și încărcătura emoțională ale acestei zile să pătrundă în sufletul fiecărui român!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cinstire tuturor Eroilor Neamului Nostru! Hristos s-a Înălțat!

De Ziua Eroilor, la Sărbătoarea Înălţării Domnului Iisus Hristos, o rugăciune şi un gând din suflet pentru toţi eroii neamului. Dumnezeu să-i odihnească în pace şi să-i primească în Împărăţia Sa!

Mesaje pentru Înălțarea Domnului

Hristos s-a Înălțat! Înălțarea Lui să vă aducă sănătate, pace şi linişte în suflet, dragoste, înţelegere şi armonie în familie!

Înălțarea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire.

O zi fericită alături de cei dragi! 

Înălţarea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos s-a Înălțat!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!

Sfânta sărbătoare a Înălţării Domnului să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos s-a Înălțat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Hristos s-a Înălțat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos s-a Înălțat!

Fie ca Înălţarea Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos s-a Înălțat!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!