Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări. ”Îți doresc un 9 martie precum în cele mai frumoase dintre visele tale”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 09 mar 2023, 08:15

La mulți ani de Ziua Bărbatului! Urări, mesaje și felicitări pentru 9 martie

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023. Cele mai frumoase cuvinte în urări, felicitări cu text și mesaje pe care să trimiți bărbaților pe data de 9 martie.

Mesaje 9 martie- Ziua Bărbatului 2023.

Ziua Bărbatului este sărbătorită pe data de 9 martie, potrivit tradiției populare românești. Chiar dacă „e greu să-i dăruiești ceva unui bărbat căruia ai vrea să-i dăruiești universul ”( după cum spunea poetul și eseistul argentinian Jorge Luis Borges), e ușor să le transmiți toate gândurile tale bune, dragostea și afecțiunea bărbaților care ocupă un loc important în viața și în inima ta. Inspiră-te din lista de urări, felicitări și mesaje de 9 Martie, de Ziua Bărbatului pe
care am pregătit-o mai jos, alături de imagini cu text și cuvinte frumoase.

Citește și: Când sunt Mucenicii 2023 și ce semnificație are sărbătoarea numită Cei 40 de Mucenici? 

Mesaje Ziua Bărbatului 9 martie 2023

Mesaje Ziua Bărbatului 9 martie 2023. Chiar dacă data de 19 noiembrie a fost declarată oficial Ziua Internațională a Bărbatului, data

de 9 martie rămâne, în tradiția populară românească data la care sunt sărbătoriți bărbații. Pe 9 martie 2023, de Ziua celor 40 de Mucenici, tradiția spune că bărbații trebuie să bea 40 de pahare de vin sau să fie stropiți cu vin roșu, ca să fie sănătoși și să aibă putere de muncă tot anul. Pe 9 martie 2023, sau de Ziua Internațională a Bărbatului (19 noiembrie) mesajele pe care le-am selectat pentru
a-ți în ajutor, dacă ai nevoie de puțină inspirație, vor aduce cu siguranță bucurie bărbaților care le vor primi. 

Mesaje La mulți de Ziua Bărbatului 

„De Ziua Bărbatului, îți doresc realizări frumoase, vise îndeplinite și țeluri atinse! La mulți ani!”

„9 Martie 2023 să îți aducă bucurie în casă și în suflet! Să rămâi mereu același bărbat puternic, empatic și sincer pe care l-am cunoscut! La mulți ani!”

„Savurează fiecare clipă și privește viața cu optimism. Fii un om fericit și zâmbește pe 9 martie și în fiecare zi. La mulți ani”

„Din inima ta să nu dispară niciodată dragostea și armonia. La mulți ani fericiți de Ziua Bărbatului!” 

„Cu ocazia zilei de 9 Martie, îți doresc ca zilele să-ți fie frumoase, gândurile luminoase, iar serile pline de iubire. La mulți ani!” 

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

„De Ziua Bărbatului, îți urez sănătate, noroc și bucurie în toate! Să ai un milion de vise și țeluri îndeplinite!” 

Ziua Bărbatului 2023. Urări și felicitări pentru soț 

„Să ai alături doar prieteni adevărați, sănătatea să fie puternică și să nu te îndoiești nicicând de dragostea pe care ți-o port. La mulți ani de 9 martie !”

„Lucrurile să meargă așa cum îți dorești, iar visele să-ți devină realitate. La mulți ani de Ziua Bărbatului celui mai iubit și apreciat soț!” 

„Dragul meu soț, îți doresc un an de bunăstare, momente nesfârșite de fericire și o viață împlinită. La mulți ani!” 

„Să fii mereu mereu vesel, sănătos, iar munca să-ți fie răsplătită cu succes. Un 9 martie așa cum îți dorești!„ 

„Ziua de 9 martie să aducă magia și împlinirea în viața ta. Vreau să te bucuri de fiecare succes și să fii întotdeauna cu mine!” 

 „Ești cel mai minunat, tandru și iubit soț! Îți spun asta de Ziua Bărbatului, ca să îți reamintești cât de mult te prețuiesc!”

Legenda Mărțișorului: Ce semnificație are acest mic obiect?

Mesaje- text de Ziua Bărbatului 2023

 

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?