Mesaje de mulțumire deosebite pentru absolut orice situație

,

Mesajele de mulțumire pot fi trimise în orice situație, indiferent de persoana care ne-a ajutat. Pentru a ne exprima cât mai bine recunoștința, putem trimite mesaje deosebite, pe care cel care le primește cu siguranță nu le va uita prea curând.


In articol:

Cu toții am trecut prin situații în care am avut nevoie de ajutorul cuiva. Indiferent că a fost vorba despre o problemă personală sau despre o activitate la locul de muncă, au fost momente în care am simțit nevoia să mulțumim cuiva pentru că ne-a oferit o mână de ajutor.

Și cum putem face acest lucru mai bine decât printr-un mesaj sincer și cald, prin care să ne arătăm aprecierea?

Cele mai frumoase mesaje de mulțumire pentru colegi

Dacă sunteți în pană de idei și nu știți cum să vă exprimați în cuvinte recunoștința față de o persoană care v-a fost alături într-un moment dificil, noi vă sărim în ajutor. Există mai multe mesaje de mulțumire, prin care puteți să aduceți un strop de bucurie pe chipul persoanei care v-a ajutat. 

Bineînțeles că mesajele diferă în funcție de cel/cea care v-a ajutat, dar și în funcție de situația în care v-ați aflat. Dacă este vorba despre recunoștința față de colegii sau colaboratorii de la locul de muncă, iată ce mesaje deosebite puteți trimite: 

  • Profesionalismul de care ai dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea acestui proiect atât de complex sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Mă bucur că ai acceptat această provocare şi îmi doresc să păstrăm colaborarea și pe viitor!

  • Îți mulțumesc pentru tot ajutorul oferit, am apreciat întotdeauna soluţiile tale bine gândite!

  • Îți sunt recunoscător pentru că întotdeauna respecţi termenele limită, este impresionant!

  • Soluțiile tale la probleme sunt uimitoare! Mulțumesc că îmi ești alături!

  • Îți mulțumesc pentru loialitatea de care ai dat dovadă. Sunt mândru/ă că am avut șansa de a colabora în această perioadă!

Mesaje emoționante pentru oamenii dragi

Când vreți să-i mulțumiți unui prieten sau iubitei/iubitului pentru că v-a fost alături într-un moment greu din viață, o puteți face cu ajutorul unor mesaje impresionante. Chiar dacă ideal ar fi să-i mulțumiți în față persoanei respective, asta nu înseamnă că un mesaj trimis din suflet nu va fi apreciat. Iată câteva idei:

  • Mi-ai dat umărul tău să mă sprijin atunci când mă simțeam doborât/ă, o parte din mintea ta atunci când mă purtam nebunește, mâna ta să mă ajute să merg mai departe și inima ta să îmi vindece toate rănile. Îți mulțumesc că ai fost acolo.
  • Îți mulțumesc că m-ai schimbat și m-ai făcut să fiu așa, cu tine reîncepe cu adevărat viața mea.
  • Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea!
  • În viață vei găsi acea persoană specială care îți va schimba viața doar făcând parte din ea, care te face să râzi până nu te mai poți opri și care te face să crezi că există într-adevăr și bine în lume. Eu te-am găsit pe ține. Îți mulțumesc.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Comănici, la capătul răbdării cu Mariana: "Această femeie..."

CRAPĂ NERVII: Ryanair dă în judecată Marea Britanie, din cauza noilor restricții

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Jador isi vinde limuzina de lux! Cat cere pe ea fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 18 iunie 2021 - VIDEO Miki, ex-K-pital, apariție de senzație după ce s-a căsătorit!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies