Mesaje de Florii 2024: ”Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 24 apr 2024, 12:36

Mesaje de Florii 2024

Sursa: freepik

În 2024, Floriile pică pe data de 28 aprilie, cu o săptămână înainte de Paștele creștin. Pentru această mare sărbătoare v-am pregătit o serie de mesaje pe care să le transmiți celor care își serbează onomasticăș

Potrivit tradiției, Duminica Floriilor este una dintre cele 12 sărbători cu o importanță foarte mare în calendarul bisericesc.

Prin urmare, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, o zi în care cei cu nume de flori își sărbătoresc onomastica. Este o ocazie perfectă pentru a trimite felicitări de Florii 2024 celor dragi. Mai jos am pregătit o selecție diversificată din care puteți alege cu încredere ce să le transmiteți apropiaților!

De asemenea, în ziua Duminicii Floriilor, credincioșii ortodocși merg la biserică cu ramuri de salcie, pregătindu-se să-L întâmpine pe Domnul Iisus.

Mesaje frumoase pentru Duminica Floriilor în 2024

„De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.”

„Florii alese si zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumina curată DUMNEZEIASCĂ.”

„Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi si fericire îți doresc din partea mea.”

Citește și: Programul Deniilor din Săptămâna Mare 2024: Ce semnificație au acestea

„Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”

„La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un „Floricel””.

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai.

La mulţi ani!”

„O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!”

„La mulţi ani, floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!”

„De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci.

LA MULȚI ANI!”

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de Paștele ortodox 2024: Ce oferă hotelierii și care sunt cele mai căutate stațiuni

Mai multe mesaje de Florii 2024

„Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!”

„Să ai o zi frumoasă.

Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

„Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!”

„Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează: „La mulţi ani!”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii!”

„Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!”

„Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!”

„Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

Citește și: Cum va fi vremea de Florii, 1 Mai și Paște în 2024. Prognoza meteo pentru cele trei sărbători

„La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!”

„Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!”

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

„De fiecare dată când te uiți la aceste flori să știi că cineva, departe, se gandește la tine. Aș vrea să fie mai multe moduri în care să-ți spun cât însemni pentru mine. Îți trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!”

„Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!”