Cât costă o noapte de cazare la mare de Paștele ortodox 2024: Ce oferă hotelierii și care sunt cele mai căutate stațiuni

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 apr 2024, 11:17
Prețuri la cazare de Paște 2024 Foto(5)

Cât costă o noapte de cazare la mare de Paștele ortodox 2024

Sursa: pexels.com

În acest an mulți români aleg să petreacă Paștele ortodox la malul mării. Cât costă o noapte de cazare în zona Mamaia?

Ziua de 1 Mai și Paștele ortodox pică în aceiași săptămână, acest lucru fiind un motiv de bucurie în plus, mai ales că Guvernul României a decis să facă punte între acestea. Majoritatea românilor aleg să își petreacă minivacanța la malul mării. Iată cât costă o noapte de cazare în această perioadă:

Cât costă o noapte de cazare la mare de Paște 2024?

Cele mai căutate stațiuni rămân, în continuare și în acest an Mamaia și Mamaia Nord, mai ales că odată cu data de 1 Mai se deschide și sezonul estival 2024.

Românii vor profita din plin de zilele libere dintre 1 Mai și Paștele ortodox, pentru că Guvernul României a decis să facă o punte între aceste zile și să le ofere o minivacanță angajaților bugetari.

Românii au început să își facă planuri de vacanță, iar mulți și-a făcut deja rezervări la hotelurile de pe Litoralul românesc.

Deși vremea nu o sa fie una tocmai bună de scăldat, aceștia se vor putea relaxa în zonele de SPA, la restaurantele cunoscute, dar și la Delfinariu sau la muzeele din zonă.

Iată cam cât costă o cameră pe noapte în zonele Mamaia și Mamaia Nord de Paștele ortodox 2024:

Potrivit Booking, prețurile vor începe de la 150 de lei pe noapte, la un complex din Mamaia, la aproape 5 minute de plajă. Camerele sunt dotate cu televizor, cu baie proprie și dulap pentru haine. Anumite unități dețin terase cu vedere la mare, lucru care îi va ajuta pe oaspeți să se relaxeze.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de 1 Mai: Cele mai căutate zone de pe Litoralul românesc rămân Mamaia și Mamaia Nord

Pentru cei mai pretențioși, o cameră de cazare pentru 2 adulți, prețul poate ajunge până la la 9, 838 de lei pe noapte, la un apartament în zona plajei din Mamaia, sau 2,197 de lei la un hotel de cinci stele.

Aici turiștii au parte de confort, decoruri luxoase, băi proprii și piscină în aer liber. Camerele sunt dotate cu cablu, seif şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi prin satelit. Pentru confortul oaspeților, băile includ halat de baie, papuci şi uscător de păr.

De asemenea, oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat. La prânz au la dispoziție preparate ușoare şi variate, iar seara pot savura o cină festivă sau un cocktail, însoțite de muzică live.

Unele dintre hoteluri le oferă turiștilor și centre de SPA și relaxare, iar multe dintre ele au vederea direct la plajă.

Cât costă cazarea de Paște 2024 în Eforie Nord și în Costinești?

Persoanele care doresc o zonă mai liniștită, se pot caza și în alte stațiuni, iar una dintre acestea este Eforie Nord, unde prețurile pentru doi adulți pornesc de la 121 de lei pe noapte la o pensiune de trei stele.

Toate camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat şi frigider.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Vremea de Florii în 2024: Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru această zi de mare sărbătoare

Tot în Eforie Nord, cei care își doresc să petreacă o noapte unică, pot plăti 840 de lei pentru doi adulți, la un hotel de cinci stele. Aici oaspeții vor fi întâmpinați de o priveliște unică, pentru că vor avea balcon cu vedere la plajă, vor avea acces gratuit la o plajă privată cu șezlonguri, dar şi WiFi gratuit. Băile private sunt prevăzute cu duș, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Tinerii care vor să se distreze aleg în continuare stațiunea Costinești. Rezervările au început să curgă și astfel, aceștia se pregătesc să întâmpine Paștele din acest an pe litoral.

Prețurile pornesc de la 152 de lei pe noapte la un hotel de două stele, pentru două persoane, care se află în apropierea lacului Costinești. Toate camerele oferă balcon cu vedere panoramică la Marea Neagră, frigider, TV prin cablu şi baie privată cu duș şi articole de toaletă gratuite, iar turiștii au acces la o bucătărie complet utilată şi la o zonă de luat masa. În grădină se găsesc facilități de grătar.

De asemenea, cei care doresc, pot opta pentru cazări mai scumpe, unde prețurile pot ajunge la 1,417 de lei pe noapte, la o vilă care este dotată cu aer condiționat, WiFi gratuit și parcare privată.

De asemenea, turiștii au parte și de o bucătărie dotată, unde își pot găti cele mai sofisticate mâncăruri.

De menționat este faptul că unele hoteluri acceptă și carduri de vacanță.

Astfel, Litoralul românesc, de Paște 2024, vine în întâmpinarea turiștilor cu cazări pentru toate bugetele și pretențiile, astfel încât aceștia să se distreze și să se relaxeze.

 

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!