Mesaje de Crăciun 2021: Cele mai frumoase și amuzante mesaje de trimis apropiaților

,
Mesaje de Crăciun 2021

Mesaje de Crăciun 2021

[Sursa foto: pexels.com]

Kanald.ro vă prezintă o serie de mesaje de Crăciun 2021, atât frumoase, cât și amuzante. Iată ce SMS-uri le poți trimite apropiaților de sărbători.

Mesaje de Crăciun 2021: Urări pe care să le trimiți apropiaților

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție.  Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine.

Sărbători fericite!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Fie ca sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

”Lasă-ţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!”

”Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

”În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Hristos.”

Mesaje frumoase și amuzante de Crăciun

Mesaje frumoase și amuzante de Crăciun

[Sursa foto: pexels.com]

Mesaje de Crăciun 2021: SMS-uri amuzante pe care să le trimiți apropiaților

„În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc şi sarmale şi n-ai timp nici să suspini…eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr si grăsimi.”

„Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!”

”SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.”

„Sunt virusul Moș Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul mesaj sms.”

„Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)!”

„Bucuria Crăciunului să țină până în zori și un cor de crăciunițe să-ți cânte de Sărbători!” 

„Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu' şi La Mulţi Ani!”

 „Poţi să îmi trimiți o poză de-a ta ca să îi spun lui Moş Crăciun exact ce îmi doresc? Crăciun fericit!”

Citeste si: Revelion 2022: De ce nu se țin petreceri în aer liber în București după relaxarea restricțiilor! Nicușor Dan a explicat motivul

Relaxări de restricții de Crăciun și Anul Nou în toată România

Românii se vor putea bucura de relaxări ale restricțiilor de Crăciun și Anul Nou, având în vedere că numărul de cazuri noi de Covid 19 și decese asociate Covid 19 a scăzut în ultima perioadă.

Iată lista relaxărilor de sărbători:

- Eliminarea interdicțiilor de circulație a persoanelor;

- Creșterea intervalului orar în care este permisă desfășurarea activităților cu publicul pentru toți operatorii economici, inclusiv pentru competițiile sportive și activitățile cultural artistice între 5.00 și 22.00; 

- Eliminarea obligativității purtării măștii de protecție pentru toate spațiile publice deschise neaglomerate;

- Eliminarea restricțiilor referitoare la programul operatorilor economici de tipul restaurantelor și cafenelelor în ziua de Crăciun și noaptea de Revelion. Acestea vor funcționa cu capacitate de 50%; 

- Permiterea accesului în cadrul operatorilor care comercializează produse nealimentare, centrelor și parcurilor comerciale și pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid;

- Permiterea cazării în structurile de primire turistice și pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid;

- Permiterea accesului tuturor persoanelor în cadrul spațiilor de comercializare a produselor nealimentare, cu suprafața mai mică sau egală de 200 mp, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană.

Citeste si: Revelion 2022. Unde sunt pregătite spectacole de artificii pentru noaptea dintre ani

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Petreceri de Crăciun 2021 și Revelion 2022. Va fi permis și accesul persoanelor testate pentru coronavirus. Guvernul a aprobat relaxarea restricțiilor pentru luna decembrie 2021

Lovitură grea pentru Donald Trump: încep condamnările pentru trădare în dosarul privind atacul de la Capitoliu

Petreceri de Crăciun 2021 și Revelion 2022. Va fi permis și accesul persoanelor testate pentru coronavirus. Guvernul a aprobat relaxarea restricțiilor pentru luna decembrie 2021

Cum se vor desfășura petrecerile de Crăciun și de Revelion, după ce restricțiile de circulație de pe timpul nopții au fost eliminate. Nunțile și botezurile sunt în continuare...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies