Mesaj tulburator al fiicei ambulantierului mort in Suceava din pricina coronavirusului. Cristian Stupiuc isi crescuse fiica singur

Moartea ambulanțierului Cristian Sorin Stupiuc a îndurerat foarte mulți suceveni, însă drama cea mai mare se consumă, firesc, în familie.

O mamă bolnavă care și-a pierdut fiul, probabil cea mai mare dramă pe care o poate trăi un om, o soră îndurerată care are și presiunea de a lucra în spital și o fiică care și-a pierdut tatăl care a crescut-o singur de mică, relatează monitorulsv.ro

”Marți, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viața mea. Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten, iar acum, din păcate, nu mai e. Mai aveam multe planuri împreună, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie să îl vizitez din păcate la locul de veci.
Primesc multe mesaje și apeluri, am văzut că e numit erou în media. Cred că nu s-ar fi obișnuit cu titlul ăsta, el e un om modest care nu a vrut să iasă în evidență prea mult. A fost un om corect, cu principii, ura minciuna și și-a dedicat toată viața pentru mine și pentru serviciu. A fost într-adevăr erou, dar e eroul nostru, al familiei și am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață și să ne bucurăm ca și până acum de fiecare moment.
Am scris aceste rânduri pentru că am fost contactați de presă, însă în momentele astea vrem doar să ne lăsați să îl plângem liniștiți. Cuvintele sunt de prisos acum. Dumnezeu să îl ierte!”, a scris fiica lui Cristian Sorin Stupiuc, Cristina Ungurian.

 

Sursa foto: Monitorul de Suceava

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate