Romanca ce s-a vindecat de COVID-19 desi medicii nu-i mai dadeau sanse! Si-a revenit dupa 12 zile la Terapie Intensiva!

,

O romanca ce s-a stabilit in SUA s-a vindecat de COVID-19 desi medicii nu ii mai dadeau sanse.

Paula Șimon este medic de familie, a avut o infectie grava la plamani din pricina coronavirusului si a fost in stare grava.

Medicii au considerat ca sansele de supravietuire ale femeii sunt aproape de zero.

„Starea mea este bună, sunt încă foarte slăbită, pentru că am fost extubată cu puțin mai mult de o săptămână înainte. Încerc să mă întăresc în fiecare zi mai mult și mă simt bine.

Chiar la ora actuală, momentan, nu iau niciun medicament și astăzi am o primă programare la medicul de familie”, a declarat Paula Șimon la Digi24.

„Mama a fost în comă indusă și nu mai ține minte. A fost 12 zile la terapie intensivă, 9 zile din acelea 12 a fost intubată și sedată. A avut pneumonie la ambii plămâni, a avut șoc septic, a avut insuficiență cardiacă, inima nu mai funcționa așa de bine, plămânii deja nu mai funcționau, era pe ventilator. Doctorii mă sunau din oră în oră să-mi zică ce se întâmplă, ce schimbări fac la mama...Și după câteva zile, tot o sunam, ne puneam telefonul pe speaker și ne rugam cu ea și îi spuneam, și dacă era sedată, nu știu, noi aveam speranța că totuși ne aude vocile și așa, în fiecare zi parcă, nu știu, vedeam o mică speranță într-o îmbunătățire în fiecare zi și pe urmă, după 9 zile au extubat-o.

A fost pe hidroxiclorochină, azitromicină, adică medicamentele care se folosesc acum la toată lumea pentru tratarea Covidului. Și au avut grijă de ea și acum o avem între noi din nou”, a declarat si fiica femeii.

 

Sursa foto: Digi 24

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Vești bune pentru pacienții afectați în această perioadă de lipsa de pe piața a medicamentului Euthyrox! Iata ce a anuntat Ministerul Sanatatii

Lovitură grea pentru Donald Trump: încep condamnările pentru trădare în dosarul privind atacul de la Capitoliu

Vești bune pentru pacienții afectați în această perioadă de lipsa de pe piața a medicamentului Euthyrox! Iata ce a anuntat Ministerul Sanatatii

Despre legătura psihologică de a sta în casă și dorința de mutare la bucureșteni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies