Mehmet, în pericol de moarte! Cum va reacționa Zuleyha și ce se va întâmpla aflați astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

,
ma numesc zuleyha

Zuleyha asista îngrozită la explozia mașinii lui Mehmet 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mașina lui Mehmet explodează sub privirile îngrozite ale frumoase Zuleyha. Aflați ce se va întâmplă astăzi în serialul Mă numesc Zuleyha!


In articol:

Noi momente tensionate și situații pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D. Frumoasa Zuleyha trece prin clipe de groază atunci când mașina lui Mehmet va exploda chiar sub privirile ei.

Ce se întâmplă astăzi în serialul Mă numesc Zuleyha: Mehmet, în pericol de moarte

După ce a trecut prin clipe de coșmar, sub amenințarea oamenilor lui Mehmet, Betul are de gând să se răzbune crunt pe Zuleyha. Tânăra avocata va merge la conacul Yaman unde o amenință pe Zuleyha fățiș, acuzând-o de toate necazurile ei.
Pe de altă parte, Fikret încearcă din răsputeri să o convingă pe Zuleyha să se îndepărteze de Mehmet deoarece nu este deloc ceea ce pare.

ma numesc zuleyha

Fikret ii cere frumoasei Zuleyha sa se desparta de Mehmet

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Așa cum am spus, nu pot să văd cum te duci în prăpastie! Nu pot îndură că acest om să-ți facă rău, nu te supăra!”, spune Fikret.

Între timp, Mehmet ajunge din nou față în față cu Zuleyha, căreia îi spune că a venit momentul să facă o alegere, între el și Fikret. Însă Zuleyha îi spune că între ea și Fikret este doar o sinceră prietenie, însă Mehmet îi replică faptul că Fikret este îndrăgostit de ea.
Vizită boierului Hasmet la conacul Yaman îl înfurie peste măsură pe Mehmet, care îl lovește și îi cere să nu se mai apropie de Zuleyha niciodată.

ma numesc zuleyha

Mehmet ii cere Zuleyhai sa faca o alegere intre el si Fikret

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, boierul Colak are de gând să se răzbune pe Mehmet și pune la cale un plan diabolic. Oamenii lui montează în secret o bombă în mașina lui Mehmet pentru a-l elimina definitiv. Iar autoturismul va exploda chiar sub privirile îngrozite ale Zuleyhai care nu știe dacă bărbatul iubit se află sau nu în mașină înainte de explozia fatidică.

Aflați ce se va întâmplă în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

Citeste si: Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

Secretarul general al NATO taxează China: 'Suntem dezamăgiți, răspândește multe dintre narațiunile false'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies