Medicul Vasi Radulescu este revoltat: "Virusului nu-i pasa nici de icoana, nici de Dumnezeu"

,

Vasi Rădulescu, medic cardiolog se arată revoltat de acordul dintre Biserică și MAI prin care voluntari vor distribui lumina de Paște.

„Oamenii au nevoie de lumină, din lumânare în lumânare. Lumină sfântă, apărută prin miracol. Nu avem voie să căutăm cum apare ea. Crede și nu cerceta. O fi o fraudă acolo? Nu, e lucrarea lui Dumnezeu, totul e miracol. Și oamenii trebuie să ia direct din lumina asta, ieșind puțin la portiță, unde va veni cineva să le-o aducă.

Să nu carecumva să pervertim religia.

Să nu aprindem singuri o lumânare sau o candelă, în casă, în liniște, în siguranță, gândindu-ne cum să stăm în lumină cea mai mare parte din viața noastră, făcând fapte bune, fiind empatici, smeriți, iubindu-i pe ceilalți. Nu, luăm lumină sfântă, e fix ceea ce contează.

O lumină care, potrivit științei care chiar ne apără acum de virus, nu apare singură prin manevră divină, că nu prea are cum. Dar oamenii asta cred și nu te pui cu crezul lor. Tot ei zic că pupatul icoanei nu are cum să ducă la boli, nici împărtășania, nici statul unul lângă altul în biserică. Chit că virusologia ne zice cu totul altceva și virusului nu-i pasă nici de icoană, nici de Dumnezeu, nici de nimic. Totul va fi bine”, scrie medicul Vasi Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Andrei Caramitru: "BOR este doar o organizatie criminală Și nu are nicio legătura cu Biblia și cu credința"

Citeste si: "Sunteti niste cretini! Ne ucideti!" Mesajul primit de Adriana Saftoiu dupa acordul MAI- BOR

Citeste si: Nelu Tataru despre Paste: "Recomand niste sarbatori mai altfel ca sa avem la anul niste sarbatori deosebite"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Andreea Pirui reacționează după ce ar fi apărut un video în care Marius este surprins cu o altă femeie: "Credeți-mă..."

Ucraina și Rusia au căzut la înțelegere: Pe cine a dat Kievul la schimb cu 17 prizonieri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum verifici dacă ouăle sunt fierte? Trucul care nu dă greș niciodată!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies