Medicament impotriva coronavirus. Din aprilie se intentioneaza fabricarea pe scara larga. Cine anunta descoperirea

Author: L.S.
Actualizat: 30 nov 2020, 11:10

O companie farmaceutica a identificat anticorpi care ar putea fi folositi la fabricarea medicamentului impotriva coronavirus.

Compania americană Regeneron Pharmaceuticals Inc a anunţat marţi că a identificat sute de anticorpi care ar putea fi folosiţi într-un eventual medicament pentru tratarea infecţiei cu coronavirus, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Compania a precizat că va selecta doi dintre aceşti anticorpi, cei mai eficienţi, pentru a dezvolta un medicament ''cocktail'' şi că intenţionează să demareze fabricarea pe scară largă a tratamentului până la jumătatea lui aprilie.

Regeneron a anunţat în februarie un parteneriat cu Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane al Statelor Unite pentru a dezvolta un tratament împotriva coronavirusului precizând că acesta se va axa pe anticorpi monoclonali, relateaza hotnews.ro.

Epidemie de gripă 2023: Ce măsuri s-ar putea lua în România? ”Aceste trei măsuri de care vorbeam limitează propagarea infecțiilor respiratorii”

Citeste si: Pandemia coronavirus va dura doi ani si va infecta 60%-70% din populatia lumii, anunta institutul german de sanatate

Citeste si: Măsurile luate de ANAF pentru a sprijini economia în timpul crizei de coronavirus. Anunțul făcut de Florin Cîţu

Citeste si: Evaluare medicala la distanta. Spitalul Clinic Colentina a lansat un serviciu online gratuit de evaluare medicala

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies