Maurice Munteanu, impresionat de o concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities”! „La ea nu simt ascunzisurile astea penibile!”

,

Maurice Munteanu i-a creionat, in culise, un portret magulitor uneia dintre concurente.

Placut impresionati sau, dimpotriva, dezamagiti de evolutia unor concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu fiecare editie a emisiunii, juratii nu au cum sa se plictiseasca. Fie ca analizeaza tinutele sau pun in discutie comportamente, discuta intre ei, in culise, sau schimba replici cu aspirantele la marele premiu, acestia pot fi in orice moment surprinsi de natura umana.

Maurice Munteanu i-a creionat, in culise, un portret magulitor uneia dintre concurente. 

A intrat in competitia asta cu fruntea sus, cu un gen de umor foarte ok. E o fata cu mult bun-simt.(....) Are o transparenta, la ea nu simt ascunzisurile astea penibile, nu simt strategiile ”, a adaugat Maurice Munteanu.

In acelasi timp, la antipodul acestei bunei impresii, s-a situat alta concurenta, Maurice Munteanu  declarandu-se foarte dezamagit de atitudinea ei.

Citeste si: Bianca Giurcanu, surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul fostei concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cat de sexy e la sala de fitness!

M-a deranjat foarte tare faptul ca atunci cand ii spuneam ce cred despre tinuta ei, o vedeam undeva, in fundal, gesticuland.(...) N-am intrat prea in detalii cu fetele, dar li se pare prea mult ca au revolutionat nefacand nimic ”, a spus Maurice Munteanu.

Cine l-a impresionat, dar si cine l-a dezamagit profund pe Maurice Munteanu, precum si cum se vor descurca tinerele concurente in fata juratilor, aflati urmarind in aceasta seara, de la 23:00, o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

Citeste si: Cristina Siscanu Ionescu, primele impresii de la filmarile "Bravo, ai stil!"; si-a "citit" adversarele

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Giurcanu, surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul fostei concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cat de sexy e la sala de fitness!

VIDEO Valeriu Gheorghiță, despre dozele aruncate la gunoi: 'Din păcate se întâmplă. Nu e o tragedie'

Cele 3 prafuri albe pe care le înghițim zilnic sunt otravă pentru organism! Mulți nu-și dau seama! Evitați-le! Celebrul neurolog Dulcan avertizează

Oana Radu, intalnire de gradul zero cu … Shaggy! Vedeti totul in aceasta seara, de la ora 22:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Cristina Siscanu Ionescu, primele impresii de la filmarile "Bravo, ai stil!"; si-a "citit" adversarele

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies