Maurice Munteanu: ”Eram convins că toți trei din mașină au murit...”

,

Astăzi, de la ora 17:00, un interviu răscolitor, în emisiunea “În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, pe YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

Astăzi, într-un nou episod al show-ului „În oglindă” difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea theXclusive, Mihai Ghiță îl va avea invitat pe nimeni altul decât Maurice Munteanu,  personalitate complexă care va oferi, cu o sinceritate năucitoare, detalii neștiute din viața sa. Acesta va povesti despre fricile cu care s-a luptat ani de-a rândul, stigmate sociale, dar și despre relația cu tatăl sau.  De asemenea, juratul de la „Bravo, ai stil!” va oferi amanunte surprinzătoare despre încercarea prin care a trecut și care l-a  marcat profund, accidentul de mașină în care a fost implicat în urmă cu mai mulți ani. 

            „Cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie deschis în ceea ce privește anxietatea. Eu fac atacuri de panică de peste 17 ani, atacuri de panică care s-au intensificat în urma unui accident violent de mașină. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină;  eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine. M-am ales și cu o frică teribilă de zbor. Dar există soluții pentru orice!”, spune Maurice Munteanu. 

            Kanal D a lansat o oferta generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o ofertă generoasă și diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie.

Toate aceste producții sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.  În fiecare marți seară în cadrul emisiunii În oglindă, Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii, va aborda subiecte tabu, povești de viață ieșite din comun, alături de invitații săi, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg

            Așadar, nu ratați astăzi, începând cu ora 17.00, un interviu de colecție cu Maurice Munteanu, în emisiunea "În oglindă", exclusiv pe canalul de YouTube la Kanal D România, secțiunea theXclusive! 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum readuci la viață o plantă care s-a uscat. 5 metode eficiente

Brazilia dă în clocot, se cere demiterea președintelui Bolsonaro: 'Afară criminalul corupt'

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Rezultate Loto 6 din 49 duminică, 25 iulie 2021. Numerele extrase astăzi- Jocker, Noroc LIVE

Cum alegi corect peștele de la piață. Aceste metode nu dau greș niciodată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies