Maurice Munteanu, despre outfitul unei concurente: “Te vad asa, frecand un nes si agatand un taximetrist!”

,

Cine nu i-a intrat in gratii juratului si ce au de spus ceilalti doi membrii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, la ora 23:00, la Kanal D! 

O noua saptamana pentru concurentele emisiunii “Bravo, ai stil!”, in care surprizele se tin lant: urmeaza o serie de provocari inedite pentru aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania. In editia din aceasta seara, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, una dintre concurente intra in vizorul lui Maurice Munteanu. Juratul este amuzat de outfitul tinerei, pe care aceasta il afiseaza in aceasta seara, ironizandu-i, in stilul caracteristic, piesele vestimentare purtate.

“Ai ceva din marea Vasilica Tastaman, fetita. Te vad asa, la o casa cu un singur nivel, undeva pe strada Sperantei, i ţită cu bocsenia aia pe cap, dimineata, la geam, frec ând un nes si agatand un taximetrist. Sub un dud, ca aveai si un dud in curte ”, ironizeaza Maurice tinuta vestimentara a concurentei.

Cine nu i-a intrat in gratii juratului si ce au de spus ceilalti doi membrii veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, la ora 23:00, la Kanal D! 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a debutat Catalin Botezatu in moda si care este legatura momentului cu sotii Ceasusescu? "Erau multi Securisti care ne verificau pana si in pantofi"

Rusia transmite mesaje cu dublu sens după ce a concentrat trupe la graniţa cu Ucraina: 'Nu va rămâne indiferentă faţă de soarta vorbitorilor de limba rusă'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Catalin Botezatu, o serie de interviuri, in exclusivitate, pentru www.kanald.ro!

Masina unei vedete Kanal D, vandalizata de nenumarate ori, in parcare! “S-a dus si vopseaua de pe masina!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies