Maurice Munteanu: “Bejul este definitia luxului!”

Nu putine au fost momentele cand, pe parcursul acestui sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, cromatica pieselor vestimentare integrate de catre concurente a fost pusa sub lupta si aspura criticata de catre jurati. Ba mai mult, Irina, una dintre aspirantele la titlul de cea mai  stilata femeie din Romania, s-a facut remarcata din a purta excesiv tinute in culoarea bej, motiv pentru care juratii i-au cerut insistent sa se reorienteze spre alte culori.

Citeste si: Finala “Bravo, ai stil!” va fi difuzata sambata, 29 iunie, la ora 22:00. Castigatoarea sezonului cinci va fi anuntata in direct!

In editia de astazi, difuzata la ora 22:30, Irina ii “socheaza” pe jurati, purtand un outfit preponderant culoarea …bej. Inainte de a defila in fata acestora, Maurice Munteanu descrie elegant culoarea bej, iar ceea ce are de spus despre vestimentatia afisata de Irina ii va face acesteia cinste.

“Bejul este definitia luxului! (…) Tinuta mi se pare unitara, insa nu as fi pus <troscaul> de sanda aici. Sandaleta mi se pare ca are o chestie de amazoana, dar as fi vazut-o in alta combinatie”, spune Maurice Munteanu.

Ce vor avea de spus ceilalti jurati si daca outfitul Irinei va fi pe placul acestora veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate