Mătușa Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, cele mai fericite momente din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, în urmă cu opt ani, la fastuoasa nuntă a fiului ei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2023, 12:32
totul pentru familia mea Foto(5)

Yıldız Kültür, in serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Captură KANAL D

Marea actriță Yıldız Kültür, care a dat viață personajului Sevgi în serialul Totul pentru familia mea, alături soțul ei, la nunta fiului lor, Kerem, în urmă cu opt ani! „A fost o zi foarte frumoasă”

Îndrăgitul serial Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, a fascinat publicul din România cu o poveste captivantă de viață, dar și cu o distribuție de excepție, formată din mulți actori turci celebri și apreciați pentru talentul și palmaresul lor. Din elita renumiților actori face parte și Yıldız Kültür, o actrița emblematică a cinematografiei turcești.

Mătușa Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, cele mai fericite momente din viața sa

Yıldız Kültür a venit pe lume în anul 1944, în capitală Turciei, Ankara. Părinții săi i-au oferit o educație exemplară și au ajutat-o să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița. După încheierea liceului, Yildiz a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, iar la scurtă vreme această a început să joace pe marile scene ale teatrelor din

Izmir, Ankara și Istanbul.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Șengul îi alungă pe frații Eren, iar mătușa Sevgi ajunge de urgență la spital! Omer este doborât de tristețe! „Pe cine am iubit am pierdut”

Până în anul 2003, Yıldız Kültür a jucat multe piese de teatru și a început să fie admirată de public

pentru talentul ei desăvârșit, iar în 2004 actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului Dudaktan Kalbe, care a reprezentat rampă de lansare spre carieră strălucită în cinematografia turcească. Deși avea deja 60 de ani, celebra actriță a hotărât să lase deoparte activitatea de la teatru pentru a se dedică producțiilor de televiziune. Unul dintre cele mai recente proiecte de televiziune a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Sevgi, care
de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Dincolo de carieră fulminantă, Yıldız Kültür a fost și o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece a avut o familie frumoasă, un soț iubitor, medicul Savas Kültür, și un fiu ce le-a adus multe bucurii datorită reușitelor sale profesionale. În anul 2015, celebra actrița și soțul ei au trăit cele mai frumoase și fericite momente deoarece atunci s-a căsătorit fiul lor, Kerem. Fastuosul eveniment a avut loc în Istanbul, într-un cadru de poveste, iar apoi mirii au ales să își petreacă luna de miere în Austria, Germania si America.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

„A fost o zi foarte frumoasă, mai întâi ceremonia de nuntă urmată de un cocktail și o cină. Era ziua lui Kerem și la scurt timp după aceea, urma și ziua mea, ne-am sărbătorit toți atunci! Sunt fericită că fiul meu s-a căsători și este fericit!”, a spus actrița Yıldız Kültür, potrivit turkiyehaberajansi.com

Citește și: Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești!

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?