Matteo, marturisiri cutremuratoare despre traumele copilariei sale: "Tata a murit impuscat la Revolutie. Aveam sase ani"

Matteo a reusit incet, dar sigur, sa se impuna in piata muzicala autohtona, iar drumul a fost unul anevoios pentru el. Iar greutatile au inceput inca din copilarie.

Matteo a crescut fara tatal lui, iar mama a suplinit in toti anii care au urmat rolul ambilor parinti.
"Mama e tot, ca pentru orice copil. E parintele care s-a implicat. Treaba asta cu doua joburi de la ea am luat-o. Dupa Revolutie am ramas singur. Tata a fost impuscat in Revolutie, aveam 6 ani.

In seara dintre 23 si 24 eram la bunica si am primit acasa un telefon in care ni s-a spus sa il recunoastem la morga.Am avut o copilarie minunata si foarte frumoasa. Mi-a lipsit prezenta lui, dar a reusit mama sa fie si mama si tata, si barbat si femeie. Cu siguranta ca mama a renuntat la multe lucruri, pentru a ma putea creste pe mine.
In primul rand a renuntat la refacerea vietii. S-a dedicat intru totul familiei si sa faca un om din mine", a povestit Matteo la WOWbiz.
Inceputurile in muzica au fost si ele dificile. Pana sa cunosasca succesul, Matteo facea muzica si pe stomacul gol.

"Mama imi zicea: "Auzi, nu vrei sa lasi astea deoparte si sa castigi un salariu?" Era o grija, dar o facea  mai mult cat sa ma faca sa realizez cat de important este sa ai o stabiitate.
Faceam cu totul vreo 8-10 milioane de lei pe luna, din care o ajutam si pe mama, din care trebuia sa si mananc. Tigarile erau scumpe. Aveam un loc de unde comandam pizza, era si ieftina si proasta. Bagam si multa cafea. Zatul de cafea in stomac se umfla si iti trece foamea", a mai spus el.

Cat de mult l-a schimbat relatia cu Delia?
"Delia m-a facut vizibil. Nu e un secret. Pe langa asta, in cei cativa ani petrecuti cu ea am invatat foarte multe lucruri de la ea. M-a ajutat mult. Am cunoscut multa lume prin intermediul ei. Avand o iubita cu care imparti aceeasi meserie, ajungi sa stai cu orele impreauna in studio. Mai vorbim, atunci cand ne intalnim. Nu ne sunam in fiecare zi, dar ne urmarim Instagram-ul", a mai spus Matteo.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate