Clipe magice pentru Madalin Ionescu si Cristina Siscanu! Prezentatorul TV, surprins în imagini emotionante alaturi de fiica lui!

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au avut parte de un sfarsit de saptamana tare emoţionant, intrucat micuta lor Petra a venit pe lume vineri seara, iar de atunci se bucura din plin de fiecare moment petrecut alaturi de micuta lor.

Vineri noapte, Cristina Siscanu si Madalin Ionescu si-au facut bagajele si au mers la spital, acolo unde la scurt timp Cristina a intrat în sala de operatii si i s-a facut cezariana.

”Dupa prima noapte, am ajuns foarte tarziu acasa, a da gandul acel, a doua zi am mers acasa si mi-am facut un ceai. Mi-am pus un zahar, iar la o jumatate de ora, mi-am dat seama ca nu pusesem plicul cu ceai. E un sentiment aparte. In 10 minute am aranjat totul, am luat toate lucrurile de care aveam nevoie, Cristina a fost foarte calma, am ajuns aici si pot sa va spun ca a fost un miracol. Am stat cu ea în sala de nasteri. Emoţiile dinainte, astept sa ma cheme în sala de nasteri. Am ţinut-o de mana, toata echipa medicala s-a simţit în siguranţa. O filmam pe Cristina si la un moment dat am vazut cum i-a taiat cordonul ombilical, au curaţat-o. Ea e Petra, îi mulţumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa, ca a primit 10 la nastere. Pe parcursul întregii proceduri, in momentul ala sa fie în regula, m-am detasat de orice emoţie, de orice grija”, a marturisit Madalin Ionescu, care n-a putut sa-si stapaneasca lacrimile.

Intrebat cand va fi externata Cristina, Madalin Ionescu a marturisit: ”Maine, nu stiu daca dimineaţa, ca nu-mi place sa ma trezesc dimineaţa. Trebuie sa mai merg la primarie, la psiholog, mai spre dupa amiaza, cam asa. Sper sa semene cu Cristina.”, a mai marturisit Madalin în direct, la WOWbiz.

Vezi declaratia Cristinei Siscanu pe wowbiz.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate