Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui

Author: Diana Ghita

Matteo este un tată extrem de mândru

Sursa: Facebook Mateo

În cadrul unui interviu pentru Radio Impuls, celebrul cântăreț Matteo a dezvăluit multiple aspecte despre viața lui de când a devenit tată.

Chiar dacă activitatea artistică îi aglomerează programul, Matteo este atent să nu-și neglijeze familia. Acesta petrece timp de calitate împreună cu soția lui și frumoasa lor fetiță, care, după cum se poate observa în fotografiile de pe rețelele sociale, îi face foarte fericiți pe cei doi.

Ce relație are Matteo cu fiica lui

La Radio Impuls, artistul a dezvăluit că micuța Mia este foarte talentată, iar el este foarte implicat în activitățile ei și o ajută să-și exerseze abilitățile, astfel, are o relație deosebită cu ea.

Acesta a dezvăluit că fetița are înclinații spre zona artistică.

„Timpul este mult mai scurt, dar fericirea este pe măsură.(...) Provocările la care sunt supus de fiica mea sunt: să stau cuminte în timp ce mă machiază, să pot să fac vals stând în genunchi ca să pot să dansez cu ea și multe altele. Îi place să picteze, dar cel mai mult îi place să danseze",

a povestit Matteo.

Citește și: Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody. Au stabilit data pentru această vară, vor avea peste 300 de invitați

De când soția lui, Elena Neagu, a născut-o pe Mia, cântărețul a căpătat, treptat, o altă viziune asupra vieții: „Este cel mai important moment pentru că în afară e bucuria pe care o ai pentru că ai creat viață și că modelezi o viață după educația pe care o ai și tu, mi-a dat o forță să gândesc altfel treaba, să am mai multă putere de

muncă”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce a dezvăluit Matteo din viața lui de tată

În cadrul interviului, artistul s-a declarat un tată extrem de mândru și adoră energia fiicei lui, dar și personalitatea ei colorată: „Sunt un tătic fericit și sunt un tătic norocos pentru că am o fată cu o personalitate mega magnetică.

Este și cuminte, dar nici foarte... Are o personalitate, nu prea vrea să doarmă, dar nu e o plângăcioasă. Din contră: vrea mereu să facă ceva cu tine”.

Matteo a mai explicat că a reușit să-și împartă foarte bine atribuțiile cu soția lui, în ceea ce privește creșterea micuței, care are nevoie, în egală măsură, de prezența mamei și a tatălui în viața ei. De asemenea, acesta s-a arătat foarte recunoscător pentru că are o familie împlinită și fericită.

Citește și: Cum s-au cunoscut CRBL și Elena. Au anunțat că se despart după 16 ani de căsnicie

„Am noroc de Elena, mama Miei, care este foarte implicată și cumva ne-am decupat rolurile foarte bine în familia noastră. Mia doarme doar dacă o scoți afară. Nu vrea să doarmă acasă cum ai scos-o din casă, nici n-ai ajuns la semafor că adoarme”,  a

mai povestit cântărețul.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!