Măsuri speciale la aeroportul din Cluj pentru pasagerii sosiți din Italia

,
Coronavirus: Măsuri speciale la aeroportul din Cluj
Coronavirus: Măsuri speciale la aeroportul din Cluj

La Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se implementează noi măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului.


In articol:

Pentru pasagerii care se întorc din Italia a fost creat un filtru suplimentar, amplasat în terminalul vechi al aeroportului, care asigură accesul separat de restul pasagerilor. De asemenea, călătorii care sosesc la Aeroportul Cluj cu cursele din nordul Italiei sunt supuși unor proceduri speciale.

Un medic de la Direcția de Sănătate Publică Cluj, împreună cu angajații cabinetului medical din cadrul aeroportului evaluează datele și parametrii medicali ai pasagerilor, iar în cazul în care, unul dintre călători prezintă suspiciunea de

infectare cu coronavirus, acesta este izolat și preluat de autoritățile medicale. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului.

Măsuri speciale la aeroportul din Cluj pentru pasagerii sosiți din Italia

În acest sens, au fost  distribuite pasagerilor materiale informative și carduri de alertă, iar călătorii care ajung la Aeroportul Cluj din zonele afectate de coronavirus sunt supuși unor controale medicale. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin dezinfectarea frecventă a spațiilor publice, iar asistenții medicali din cadrul Aeroportului Cluj oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale.

Cititi continuarea aici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

90% dintre elevi vor merge la școală săptămâna viitoare. Anunțul ministrului Educației

Monica Pop desființează certificatul de vaccinare: Vaccinul NU te ferește de boală.Oricum poți să te infectezi

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Raed Arafat, avertisment pentru români după ce a fost anunțată relaxarea restricțiilor: „Insist ca nimeni să nu se gândească la...”

Calendar Ortodox 15 mai 2021: Sarbatoare mare pentru crestini! Iata ce Sfant este praznuit!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies