Mary, fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'', in lacrimi: ''Cum nu am plans niciodata...''

Autor: O.P.
Actualizat: 24 mar 2020, 13:51

Mary a fost una dintre cele mai indragite concurente de la ''Puterea dragostei''.

Ea si Robert au iesit din emisiune pentru a-si trai dragostea in afara emisiunii. Acestia s-au mutat impreuna si mai mult decat atat, s-au logodit. Cei doi asteapta nu nerabdare sa isi uneasca destinele si sa devina o familie. 

Citeste si: "Andra este gravida!" Un concurent de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluirea! Cine a confirmat

Citeste si: "Andra este gravida!" Un concurent de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluirea! Cine a confirmat

Mary isi doreste foarte mult si un copil si spera sa ramana insarcinata cat mai curand. 

Aceasta impartaseste multe momente din viata ei de zi cu zi cu urmatorii sai. Aceasta le-a spus fanilor faptul ca a plans la un film asa cum' 'nu a plans niciodata''.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce masina au Mary si Robert, fostii concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Citeste si: Reacția surprizătoare a Alexiei Eram după ce a ascultat melodia lansată de Jador și Lino Golden: "Orice ar spune toată lumea..."

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!