Marte in Scorpion 9 decembrie 2017 - 26 ianuarie 2018. Momente de disperare si schimbari radicale!

Odata cu intrarea lui Marte in Scorpion (si instalarea lui intr-o pozitie forte de demnitate, de domiciliu nocturn), se amplifica semnificativ energia apriga a Scorpionului, pusa deja in miscare de tranzitul lui Jupiter prin semn.

O situatie de criza se poate institui in segmentul de viata ocupat de Scorpion in harta ta natala, tocmai ca sa mai mobilizezi niste si tu resurse interioare, sa te calesti, sa inveti sa te aduni bine, sa actionezi cu o forta interioara rarisima si in conditii de pericol extrem.

Poti fata acum la orice, poti depasi o eventuala catastrofa personala/profesionala, revenindu-ti spectaculos.
E un moment excelent pentru a-ti recunoaste si intelege fricile inconstiente ce-ti dicteaza multe dintre actiuni (frica de a pierde ceva, de a fi tradat, de a fi mintit, a fi inselat).

Berbec
Cu mai multe planete în zona simbolică a activităţilor de birou, în acest an veţi ajunge să aveţi un an foarte încărcat din acest punct de vedere. Cu Soarele în aspect pătrat cu Uranus, care va mai rămâne în semnul dumneavoastră, va trebui să vă confruntaţi cu multă tensiune precum şi situaţii grele, neaşteptate.

Toate acestea vă vor pune la încercare nervii şi capacitatea de a trata anumite lucruri. Nu va fi deloc o luna liniştită din acest punct de vedere.  Nici pe plan emoţional lucrurile nu stau foarte bine. Cu o mare parte din energia voastră dedicată vieţii de birou, nu veţi avea prea mult timp să vă dedicaţi iubirii. Veţi putea să vă reîncărcaţi bateriile în interiorul familiei iar viaţa de acasă vă va oferi un loc de calm, unde veţi putea să vă relaxaţi.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate