Marius, copilul-fenomen care caută formula fericirii in lucrurile simple! Acesta trăieste într-un univers limitat de sărăcie, dar mintea lui n-are limite!

,
asta-i romania

Marius, micul matematician

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emisiunea Asta-i România a adus în atenția publicului povestea impresionantă a unui copil-matematician, Marius Raț care duce un trăi cu multe lipsuri.


In articol:

Părinții lui Marius sunt bolnavi, casa lor arată ca un joc lego neterminat, iar banii de mâncare le ajung doar până la jumătatea lunii. Cu toate acestea, Marius, copilul olimpic la matematică caută în fiecare zi formulă fericirii în lucrurile simple din jur și s-a obișnuit cu traiul dificil.

Marius Raț, supranumit copilul “diamant” nu are nimic din ce au alți copii la 11 ani, tocmai de aceea e diferit de toți ceilalți

Echipa Asta-i România a ajuns la Cuceu, un sat parcă uitat de timp, pentru a-l descoperi pe Marius, un copil născut într-o familie nevoiașă. Bolnavi și suferinzi, părinții săi nu au ce să îi ofere în afară de dragostea lor, lui și celorlați doi frați ai săi. Aceștia au mărturisit că viață lor ar fi fost mult mai dificilă dacă nu l-ar fi avut pe Marius, care este cel mai mic ditre cei trei frați și care are o minte genială.

asta-i romania

Marius duce un trai cu multe lipsuri

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marius este extrem de pasionat de matematică și de limba engleză, pe care o învață singur la lumina unui telefon învechit. Însă în ciuda tuturor greutăților și a sărăciei Marius a mărturisit că speră mereu că va reuși să răzbească în viață și va descoperi formulă fericirii.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 13:30, la “Asta-i România!”, copiii fenomen

Întrebat ce ar face dacă ar avea o suma mare de bani, dacă ar fi să aleagă între a face meditații sau a le cumpără ceva părinților săi, Marius, micul geniu a răspuns prompt că le-ar cumpără părinților tot ceea ce au nevoie și anume o casă nouă de care au atât de mare nevoie.

Marius nu-și dorește lucruri mari ci doar să îi aibă alături pe părinții săi în continuare și să aibă o căsuța utilată la care a tot visat.

Citeste si: Duminică, la Asta-i România, de la ora 13:30, descoperiți povestea impresionantă a unui copil de 11 ani, care în ciuda unui trăi cu multe lipsuri este un elev exemplar, un mic matematician!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 13:30, la “Asta-i România!”, copiii fenomen

AUR s-a dezlănțuit la adresa Comisiei Europene pentru documentul privind Crăciunul: 'Doar nişte minţi bolnave puteau să conceapă aşa ceva'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Duminică, la Asta-i România, de la ora 13:30, descoperiți povestea impresionantă a unui copil de 11 ani, care în ciuda unui trăi cu multe lipsuri este un elev exemplar, un mic...

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, când omenia face minuni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies