Marinescu a declanșat un nou conflict în casa iubirii. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 12 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,

Săptămâna continuă în același registru al certurilor, în casa Puterea dragostei. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro. 


In articol:

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție.

Scandal de proporții în casa Puterea dragostei! 

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma editia de maine, marti, 12 ianuarie. .

Un nou conflict prinde contur între Marinescu şi Mădălina. Bărbatul spune că niciodată în aceasta viață, concurenta nu va fi favorită. 

"La cei 3 susținători, maxim, pe care îi are George, el nevăzând că nu mai este în top de vreo două săptămâni, a vrut să îi ai tu. Vreau să-ți spun pe această cale că, niciodată în viața asta... Mădălina, tu nu o să ieși favorită.", a spus Marinescu.

Citeste si: Mariana, cu lacrimi în ochi! I-a spus ADIO la Puterea dragostei

Alexandra pare să fi ajuns în conflict cu majoritatea concurenţilor. De această dată concurenta izbucnește și se ia la ceartă cu Mădălina. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de joi a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prima reacție a Ellei după ce Jador a recunoscut la Survivor România că nu o poate uita pe Georgiana

Germania - Ce beneficii ar putea avea cei care se vaccinează

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Felicitari! Berna de la Puterea dragostei este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Motivul real pentru care Jador a venit la Survivor Romania 2021: "Isi bate joc de mine, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies