Marinela Mavrodin s-a postat vânata la ochi și cu nasul spart. Ce a pățit fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 feb 2022, 12:18

Maricela Mavrodin s-a postat vânata la ochi și cu nasul spart. Ce a pățit fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

Sursa: Instagram Marinela Mavrodin

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, emisiunea matrimonială difuzată pe Kanal D, a apelat la o intervenție chirurgicală neașteptată. După ce și-a făcut un implant mamar, blondina a decis că ar fi cazul să mai facă o schimbare la aspectul ei.

Marinela Mavrodin, cunoscută ca și Mary de la „Puterea Dragostei”, a îngrijorat mai mulți oameni după ce a postat câteva fotografii cu ea vânătă la ochi și plină de bandaje. Fanii au crezut că este vorba despre ceva grav, dar este vorba doar despre o rinoplastie, la care fosta concurentă și-a dorit de mult să apeleze.

Marinela Mavrodin de la „Puterea Dragostei” și-a făcut rinoplastie

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut o schimbare neașteptată. Blondina a apelat la o rinoplastie, deși în urmă cu ceva timp se temea să apeleze la medicii esteticieni.

Citeste si: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, a apelat la o intervenție chirurgicală. În ce stare se află acum?

După aproape un an de la prima ei intervenție chirurgicală, fosta concurentă de la Kanal D a decis să mai facă schimbări la aspectul ei fizic. Blondina a decis să își facă o rinoplastie și este foarte mulțumită de rezultat, nerăbdătoare să se vindece complet.

Pentru că nu a fost mulțumită de modul în care arată nasul ei, Marinela Mavrodin a hotărât să schimbe acest lucru cu ajutorul

unui medic estetician.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citeste si: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a afișat cu fața plină de vânătăi după ultima intervenție estetică. La ce procedură a apelat

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” s-a fotografiat cu bandajul pe

nas și plină de vânătăi la ochi. Chiar dacă pare că procedura a fost foarte dureroasă, Marinela Mavrodin a ținut să spună că se simte bine și că nu o doare absolut nimic.

În ce stare este soția lui Ștefan Stan după ce a fost dusă de urgență la spital: „Nu e bine, chiar nu e bine”

„Dacă eu am putut sa fac asta, cu siguranță nu există om mai panicat decât mine”, a declarat Marinela.

„În sfârșit, am avut curaj! Știu că arăt oribil, dar nu am avut dureri deloc, doar m-am învinețit super repede”, a mai adăugat fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”.