Marinela Mavrodin de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată cu primul copil. Primele imagini cu burtica de gravidă

Author: Madalina Maftei

Mary de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată cu primul copil. Vestea a fost dată chiar de fost concurentă pe o rețea de socializare.

Marinela Mavrodin traversează cea mai frumoasă perioada din viața ei. Tânăra în vârstă de 24 de ani urmează să devină mămică pentru prima dată. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Urucu, pe care l-a cunoscut în cadrul aceluiași show matrimonial.

Marinela Mavrodin, mamă pentru prima dată

Marinela Mavrodin și Robert Urucu, foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei”, sunt copleșiți de emoție, însă recunosc că sunt nerăbdători să devină părinți.

Blondina a publicat recent, pe o rețea de socializare, un mesaj emoționant în care a făcut anunțul cel mare, alături de câteva fotografii cu burtica de gravidă. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a afișat cu fața plină de vânătăi după ultima intervenție estetică. La ce procedură a apelat

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, a apelat la o intervenție chirurgicală. În ce stare se află acum?

 "Am atât de multe emoții, este un sentiment pe care nu l-am trăit niciodată! Acest sentiment mă sperie, mă bucură, dar totodată este fascinant tot ce se întâmplă în viața noastră! Cu toate că te așteptam demult, ne-ai surprins și suntem copleșiți de emoțiile pe care nu le putem descrie, dar și de o iubire ce nu se aseamănă cu niciun alt sentiment.Cu toate că nu am fost pregătiți de ceea ce se întâmplă, suntem siguri că aceasta va fi cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, vom crește împreună! Bebele nostru, în curând te vom ține în brațe, te vom sprijini și îți vom oferi toată dragostea noastră și toate zâmbetele din lume.TU

dai sens vieții noastre, așa că te vom considera întotdeauna o binecuvântare. De-abia aștept să ne petrecem o viață împreună!", a scris Marinela Mavrodin, în mediul online. 

Citeste si: Marinela Mavrodin s-a postat vânata la ochi și cu nasul spart. Ce a pățit fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies