Marile PREVIZIUNI din 2019 ale lui Nostradamus. PROFETUL anunta RAZBOI, CUTREMURE, MOARTEA unei REGINE si VIATA EXTRATERESTRA

,

O parte dintre profetiile lui Nostradamus, faimosul medic si alchimist francez din secolul al XVI-lea, s-ar fi adeverit.

Previziunile sale fac referire si la anul 2019. „Profetii”, cartea scrisa de celebrul medic si alchimist francez cunoscut sub numele de Nostradamus cuprinde, sub forma de catrene, preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale.

 

Cresterea nivelului apelor - in catrene s-ar spune ca bucati din ceea ce azi se numeste Antartica s-ar desprinde si s-au topi, iar asta ar duce la ridicare nivelului marilor cu cativa metri. In ceea ce priveste acest aspect si oamenii de stiinta au tras numeroase semnale de alarma. Acestia au mai subliniat temepraturi similar cu acestea s-ar fi inregistrat in urma cu 3 milioane de ani, cand nivelul oceanelor era cu mult mai ridicat decat acum.

 

O mare putere estica va castiga razboiul cu o alta mare putere vestica/China vs. SUA - prezicerea faimosului medic francez s-ar putea adeveri daca tinem cont de afirmatiile specialistilor in economie americani ce vorbesc despre politica economica dusa de SUA si Trump legata de restrictionarea importurilor si in ciuda asigurarilor lui Trump vad un scenariu sumbru.

 

Cipuri implantate - profetul francez ar fi vazut, intr-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe strada si vor avea cipuri implantate in corpuri. Se pare ca o firma din statul american Wisconsin a pus deja in aplicare ideea. Cipuri le-au fost implantate angajatilor ca sa tina loc de ecusoane si prezenta la munca.

 

Anglia va avea un nou rege - catrenul lui Nostradamus nu specifica daca Regina Elisabeta, monarhul cu cea mai indleungata domnie, va muri, si nici care este motivul pentru care Marea Britanie va avea un nou rege.

 

Cititi mai multe pe Kfetele.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox 20 ianuarie 2021: Sarbatoare importanta pentru crestini, marcata cu cruce neagra! Iată ce mare Sfânt este prăznuit!

Viitorul secretar al Trezoreriei din SUA dă drumul la pușculița cu bani: Reducerea datoriei va mai aştepta

Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui Vadim Tudor! Toată lumea a rămas mască

Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 26, sezonul 1, miercuri, 20 ianuarie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies