Bomba sexy Mariana de la Puterea dragostei, primele declaratii despre noul ei iubit! De ce nu vrea sa-i dezvaluie identintatea

Author: Alice Popescu

Cine este noul iubit al Marianei de la Puterea dragostei, sezonul 3

Sursa: Instagram

Mariana de la Puterea dragostei, sezonul 3, simte din nou fiorii iubirii. Tanara moldoveanca este iubita si la randul ei iubeste cu patima.

Mariana din sezonul 3 Puterea dragostei si-a gasit linistea in bratele unui barbat care in sfarsit o face fericita.

Tanara moldoveanca a fost concurenta la Puterea dragostei si a incercat o relatie cu Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, insa legatura celor doi a esuat in momentul in care au decis sa formeze un cuplu.

Citeste si: Meda de la Puterea dragostei, cel mai negru cosmar! Dupa avort, fosta concurenta trece printr-o alta tragedie

Mariana, fosta iubita a lui Cristian Comanici, si-a gasit in sfarsit sufletul pereche

Mai mult, Mariana prefera sa pastreze discretia in ce priveste noua ei relatie deoarece crede ca daca o va face publica, cineva din exterior va incerca sa strice totul. Insa, frumoasa moldoveaca spune ca este in sfarsit fericita si se bucura din plin de aceasta noua sansa la iubire.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Cristian Popescu Piedone a fost achitat. Fostul primar urmează să fie pus în libertate

"Da, sunt in cunoastere cu cineva. Vorbim de aproape două luni, ne cunoastem. In acest moment relatia este la inceput, dar o spun inca de acum că această persoana nu isi doreste sa devină publica, deci va ramane secret o lunga perioada, probabil. Dar deocamdata suntem la inceput, vedem ce va fi. De obicei cand apare ca esti cu cineva, toti cei care te cunosc incep sa o urmareasca si de aici se strica foarte multe relatii.

Cine este noul iubit al Marianei de la Puterea dragostei, sezonul 3

Implicarea celor din exterior dauneaza foarte mult unei relatii.  Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne cunosteam dinainte de cateva ori, dar ca simpli prieteni. Avem foarte multi prieteni comuni si asa a fost sa fie. (…) Este o persoana matura si pe care simt ca ma pot baza, nu e ca restul persoanelor, care au 20 de ani.

Cu toate ca lumea spune ca varsta nu conteaza, pentru mine conteaza”, a declarat Mariana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro.