Marian Vanghelie trebuie sa se intoarca in Arestul Central

Vanghelie are o legatura nebanuita cu institutia in care nimeni nu ar vrea sa intre, vreodata.

Vanghelie se afla in arest la domiciliu, dar ar trebui sa se intoarca la Arestul Central.   De voie, dar mai mult de nevoie, primarul suspendat al Sectorului 5 trebuie sa treaca mai intai pe acolo daca vrea sa ajunga la medic. Marian Vanghelie traieste o situatie fara precedent.

Aflat in arest la domiciliu, deci acasa, nu poate primi ingriji medicale decat daca se intoarce dupa gratii. Nu de alta, dar singurul medic care i-ar putea da trimitere medicala este cel al arestului. Exact in aceasta perioda, Marian Vanghelie a facut si o infectie. La deget, ce-i drept, dar, spune el, ar fi nevoie de operatie.

Pana una-alta, este legat de casa prin arestul la domiciliu. Drept urmare, nici fetita nu si-a crestinat-o. Micuta Maria a venit pe lume la 3 septembrie. De atunci, parintii ei, tot amana botezul.

Marian Vanghelie spera sa primeasca binecuvantare de la judecatori si sa-l elibereze din arestul la domiciliu. De aproape 4 luni de cand tot cere ridicarea acestei restrictii, nu are sorti de izbanda.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate