Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție. Oana Mizil a făcut primele declarații: ”Ne-au luat prin surprindere!”

,
Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție

Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție

[Sursa foto: Facebook Oana Mizil]

Marian Vanghelie a fost reținut de DNA într-un dosar de corupție. Fostul primar al Sectorului 5 a fost dus la audieri. Soția acestuia, Oana Mizil, a făcut primele declarații după perchezițiile din casa lor.


In articol:

Marian Vanghelie a fost ridicat de procurorii DNA și dus la audieri. În casa fostului primar al Sectorului 5 au avut loc percheziții, iar anchetatorii au ridicat mai multe obiecte. Soția politicianului, Oana Mizil, a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție. Oana Mizil a făcut primele declarații

Oana Mizil a declarat pentru sursa citată că nu știe de ce Marian Vanghelie a fost ridicat de DNA, însă anchetatorii i-au precheziționat toată casa.

Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție

Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție

[Sursa foto: Facebook Oana Mizil]

”Ne-au luat prin surprindere! Cât a fost percheziția în casă, eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu vadă fetița aceste lucruri.

Cred că e a doua oară când se întâmplă asta în decurs de un an de zile. Ne-am speriat pentru ea! Nu știu motivul pentru care a fost luat. S-a căutat în toată casa. Cei de la DNA au avut foarte mult bun-simț și le mulțumesc pentru acest lucru! Deci se poate și să trăim într-o societate civilizată! Știu că este un dosar deschis de acum un an de zile.”,

a declarat Oana Mizil în exclusivitate pentru sursa citată.

Citeste si: Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie? Femeia a ajuns de urgență la spital. Cum se apără fostul primar al Sectorului 5?

În momentul percheziției, Oana Mizil se afla acasă alături de fetița ei și a avut grijă de cea mică în timpul în care anchetatorii au căutat dovezi.

Marian Vanghelie, reținut de DNA într-un dosar de corupție

Oana Mizil a făcut primele decaratii

[Sursa foto: Facebook Oana Mizil]

”Eu cred că s-a terminat cu spectacolul cătușelor și sper să se termine, pentru că se poate! Cei care au venit au fost foarte ok, au ținut cont că avem un copil în casă, deci n-au mai spart ușa. Ne-au sunat înainte să intre în curte. Nu s-a luat absolut nimic de la noi din casă, în afară de trei rame de fotografii, rame pe care eu le am dintr-o altă căsătorie.

Nu s-a luat absolut niciun document.", a mai povestit Oana Mizil.

Aceasta a mai explicat că atât ea cât și partenerul ei sunt niște oameni foarte puternici.

”Suntem oameni puternici. Și Maria, și eu. Transmit doar atât: nu mor caii când vor câinii! Ne luptăm în continuare pentru dreptate în această țară, și soțul meu, și eu. Dacă va fi reținut acolo, eu mă voi lupta pentru ceea ce cred pentru ceea ce credem noi!”, a mai spus Oana Mizil.  

Citeste si: Oana Mizil a rupt tăcerea despre scandalul cu Marian Vanghelie: "Primeam email-uri cum că Marian mă înșală"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Oana Mizil a rupt tăcerea despre scandalul cu Marian Vanghelie: "Primeam email-uri cum că Marian mă înșală"

Halep, după meciul cu Kovinici: Sunt foarte mulţumită de modul în care am jucat şi abia aştept următorul meci

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie? Femeia a ajuns de urgență la spital. Cum se apără fostul primar al Sectorului 5?

Marian Vanghelie și limba română. Top 5 cele mai amuzante gafe - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies