Marian Godină explică gestul controversat al polițistului după ce a ucis-o pe Raisa: "Pentru cine dorește să afle realitatea, nu senzaționalul"

,
Marian Godina despre gestul controversat al politistului

Marian Godina a explicat gestul politistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Instagram]

Marian Godina explica celor revoltati de gestul politistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni de ce omul legii a procedat astfel.


In articol:

Un caz revoltător a șocat opnia publica în urma cu câteva zile, mai exact pe 13 ianuarie când un om al legii a spulberat pe trecerea de pietoni doua copile în vârstă de 10 și 11 ani care se întorceau de la scoală.

Din fericire una dintre ele a supraviețuit, însă cealaltă victima, Raisa, nu a mai reușit să scape cu viață. Totul s-a întâmplat pe trecerea de pietoni al bulevardului Lamionorului din nordul Capitalei. 

Citeste si: Ultimele postări ale Raisei pe TikTok. Ce au observat internauții pe contul de socializare al fetiței cu doar câteva ore înainte să fie spulberată pe trecerea de pietoni

Ce a facut politistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

Gestul politistului care a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Raisa

Un politist a ucis pe trecerea de pietoni o fetita in varsta de 11 ani

Citeste si: Andreea Bostanică, în hohote de plâns după ce a aflat de moartea Raisei. Ce mesaj a transmis "regina TikTok-ului" într-un video copleșitor pentru micuța spulberată pe trecerea de pietoni

Polițistul nu a văzut că cele doua fetițe se aflau pe trecerea de pietoni și traversau regulamentar strada și în loc să încetinească a mers cu viteza. Raisa Nicoleta a fost luata pe capota 50 de m, iar când polițistul a frânat, micuță s-a izbit de asfalt, iar la scurt timp a murit.

Raisa, fetita ucisa pe trecerea de pietoni avea 11 ani

Raisa a fost lovita din plin de un politist pe trecerea de pietoni

În vârstă de 27 de ani, polițistul activa la Secția 5 de Politie și era angajat din sursa externa din 2017. Omul legii a fost aspru judecat de cei prezenți la fata locului în momentul accidentului atunci când a murit Raisa.

Unul dintre martori l-a fotografiat când omul legii a vrut să vadă daca Raisa mai trăiește și acest lucru l-ar fi făcut cu ajutorul piciorului. Însă Marian Godina face lumina în acest aspect și spune exact despre procedura făcută de polițist.

Gestul politistului care a ucis-o pe fetita, explicat de Maria Godina

Citeste si: Unde se grăbea polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe o trecere de pietoni din București

„Verificatul victimei cu piciorul, pentru cine dorește să afle realitatea, nu senzaționalul, e explicabilă foarte simplu prin aceea că dispecerul i-a indicat să așeze victima pe partea stângă, acesta fiind aplecat asupra ei, a întors-o, fetița ajungând cu pantoful polițistului sub ea.

Ultimele imagini cu Raisa in viata

Imagini de la locul accidentului unde Raisa si-a pierdut viata

Când s-a ridicat, a fost fotografiat, iar publicului i-a fost livrată o poză revoltătoare pentru cei care au văzut într-o poză tot ce s-a întâmplat, fără să mai filtreze cu propriile gândiri",  a scris polițistul Marian Godină pe blogul său

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Tatăl Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni, mesaj pentru polițistul vinovat: "O să plătească"

Sorin Cîmpeanu pune presiune: Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Perseidele 2022 - Cea mai spectaculoasă ploaie de stele căzătoare se întâmplă în această noapte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies