Maria și Albert, invitați la Teo Show! Au lămurit și misterul sărutului de la Survivor! S-au PUPAT sau nu?

,
Maria și Albert Survivor România
Maria și Albert la Teo Show[Sursa foto: Kanal D]

Maria și Albert, foști concurenți Survivor România 2021, au fost invitați în emisiunea de astăzi Teo Show. Cei doi au vorbit și despre presupusul sărut din Dominicană.


In articol:

Maria și Albert au fost foarte aproape de Finala Survivor România 2021, însă au părăsit competiția înainte de faza finală.

Maria și Albert au atras foarte tare atenția publicului odată cu acel presupus sărut din Republica Dominicană.

Invitați la Teo Show, Maria și Albert au lămurit acest subiect. Albert spune că nu a pupat-o atunci pe gură pe Maria, ci s-a aplecat să îi spună ceva la ureche.

Maria și Albert sunt împreună?

Întrebarea care este pe buzele tuturor fanilor Survivor România 2021 este dacă Maria și Albert sunt împreună, dacă ei formează un cuplu. Răspunsul este că nu, cel puțin nu momentan. 

Atât Maria, cât și Albert au explicat scena presupusului sărut.  

"Mă, Maria, te uiți de parcă e altcineva(...) N-avea cum să doarmă, că el îi spune ceva, vorbesc", a remarcat Bursucu astăzi, la Teo Show.

"Nu dormea, eu am discutat cu ea despre asta la câteva zile și am întrebat-o dacă își amintește că m-am aplecat să îi spun ceva la ureche", a spus Albert.

Citeste si: Cine a castigat SURVIVOR ROMANIA 2021? Zanni si Andrei Dascalu, marii finalisti. Unul va pleca acasa cu trofeul

"Am înțeles că s-a întâmplat noaptea în somn, prima reacție a fost că omul nu e ok psihic, să mă pupe în somn, după care mi-a povestit că într-o seară mi-a spus ceva la ureche", a spus Maria.

Maria și-a amintit că el a spus că a pupat-o, însă ulterior Albert a precizat că a pupat-o pe frunte și pe obraz, dar nu atunci.

"Am fost întrebat dacă am pupat-o vreodată pe Maria, am spus că da, dar nu atunci. Nu m-a întrebat nimeni dacă am pupat-o pe gură în somn că aș fi spus nu", a spus Albert astăzi la Teo Show.

Maria și Albert la Teo Show
Maria, vorbind de scena presupusului sărut cu Albert![Sursa foto: Kanal D]

Maria și Albert, împreună la Teo Show

Albert le-a mărturisit telespectatorilor Teo Show că cel mai greu este să te lupți cu foamea la Survivor România.

"Am fost atenționat de multe persoane: "Băi, vezi că e pe bune". Eu nu credeam, ziceam "Hai, mă, că tre' să îți dea ceva în spatele camerei". Credeți-mă că nu se dă nimic în spatele camerei, se mănâncă foarte mult cocos. Când am văzut o nucă de cocos acum am zis: "Luați-o de-aici că nu mai mănânc nucă de cocos toată viața".

Primul factor care te doboară este foamea. La început era entuziasmul ăla, dar după o săptămână-două începea să își spună cuvântul foamea. Eu am crezut că am experimentat foamea, dar ce e la Survivor...", a precizat Albert, fost concurent Survivor România 2021.

Citeste si: Acum s-a aflat! Ce problemă a avut Elena Marin după eliminarea de la Survivor România: "Eram disperată să iau legătura cu familia"

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Americanu din La Bloc, invitat la Teo Show! Are sau nu Emil Mitrache mari probleme financiare?

Sanitas pune PRESIUNE pe Guvern: 85.000 de salariaţi ar trebui să beneficieze de creşteri salariale în 2022

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Acum s-a aflat! Ce problemă a avut Elena Marin după eliminarea de la Survivor România: "Eram disperată să iau legătura cu familia"

Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies