Maria a reușit să impresioneze jurații de la „Bravo, ai stil” 2023! Detaliul din ținută care a făcut diferența: „Ai cea mai bună ținută din platou”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Maria a impresionat jurații cu ținuta pe care a prezentat-o.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Maria a reușit, din nou, să impresioneze jurații cu ținuta pe care a prezentat-o, fiind calificată drept „cea mai bună din platou” de însuși Maurice Munteanu, cel mai atent la detalii.

Maria a reușit să impresioneze jurații de la „Bravo, ai stil” 2023

Astăzi, Maria a defilat cu o ținută specială. Concurenta s-a pregătit pentru spargerea unui magazin de bijuterii după ce iubitul ei a lăsat-o baltă. Chiar și așa, concurenta s-a declarat „o femeie independentă” și și-a continuat planul! Ținuta cu care a defilat a fost foarte apreciată de jurați și de concurente.

Citește și: Ținută norocoasă pentru Carina. Concurenta a primit două steluțe din partea juraților: „Este cea mai bună ținută pe care o porți de vreo trei săptămâni”

„Mi-am făcut planuri cu iubitul meu să facem o spargere la un magazin de bijuterii și m-a lăsat baltă, așa că am decis să fac ceva nou, să mă duc să tatonez terenul, pentru că eu sunt o femeie independentă și vreau să-mi duc munca până la capăt”, a povestit Maria.

Detaliul care a făcut diferența în ținuta Mariei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maria a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților și asta datorită unui detaliu care a făcut diferența în ținuta ei.

Citește și: Ținuta lui Iris, aspru criticată! Concurenta nu a reușit să convingă: „Nu-mi place culoarea, nu-mi place asortarea”

„Despre ținută ce să spun în afară de faptul că-mi place la nebunie, continuitatea iar faptul că la mijloc ai lăsat bucata aceea complet lipsită de cristale arată ca un overall.

Îmi place efectul creat, îmi place că la gât ai ales tot niște cristale care curg, îmi place geanta pe care ai ales-o. Ținuta este foarte bună”, a declarat Raluca Bădulescu.

„Arăți ca și cum și-ai pus niște cizme, ai intrat într-un Nil din Metaverse și s-au lipit foarte multe lipitori de cristale de tine, cam așa arată povestea de jos.

E de bine, pentru că arată foarte modern. Îmi place părul la nebunie, de anii 90, mi se pare că este foarte fresh (n.r.: proaspăt) să avem genul ăsta de referințe în momentul acesta. Din start ești pe placul meu”, a declarat Alexandru Abagiu.

„Ai cea mai bună ținută din platou”, a declarat Maurice Munteanu.