Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost înjunghiată de bărbatul pe trotinetă. Declarațiile halucinante ale artistei:”Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 mai 2023, 02:45

Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost înjunghiată de bărbatul pe trotinetă

Margherita de la Clejani a oferit primele declarații despre incidentul care a avut loc în urmă cu două zile, atunci când a fost atacată de un bărbat pe trotinetă și aproape că a fost înjunghiată.

În cursul zilei de azi, Margherita de la Clejani s-a prezentat la sediul Serviciului de Investigații Criminale, unde a povestit cu exactitate ce s-a întâmplat în urmă cu două zile, atunci când a fost atacată în plină stradă de un bărbat pe trotinetă.

Primele declarații ale Margheritei de la Clejani după incidentul din urmă cu două seri

În seara de miercuri, 17 august, două femei au fost agresate de un bărbat pe trotinetă cu un obiect ascuțit, iar una dintre ele a ajuns de urgență la spital, ulterior s-a

aflat că femeia care a fost transportată la spital era chiar fiica Clejanilor, care a primit îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internată. 

Artista a dezvăluit astăzi că ceea ce i s-a întâmplat este foarte grav și îi mulțumește lui Dumnezeu că este în viață.

”Am pățit ceva foarte grav și vă rog să respectați acest lucru în calitate de ființă umană.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt încă în viață. Astăzi, voi răspunde tuturor celor care m-au întrebat prin mesaje private ce se întâmplă cu mine acum și de ce am dispărut”, a declarat Margherita în urmă cu puțin timp, potrivit reporterilor wowbiz.ro.

De asemenea, Margherita de la Clejani a oferit toate detaliile despre momentul în care a fost atacată în plină stradă.

Aceasta s-a prezentat în fața reporterilor cu un discurs pe care și l-a scris pe o coală A4.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Răspunsurile sunt într-un fel sau altul legate între ele. Am să încep cu întrebarea: «Să-i ascultăm inima sau mintea?» și «Ce este mai bine să facem în anumite situații din viață?»

Din punctul meu de vedere, inima este legată de simțământ. Este acea parte din noi prin intermediul căreia stabilim legături cu semenii noștri. Mintea analizează și evaluează. În același timp, inima ne oferă o perspectivă diferită și soluții neașteptate.

Iată-mă aici, alături de voi. Deci, mintea sau inima?

În anumite situații este mai bine să ne ascultăm inima sau mintea? Ceea ce spune inima sau ceea ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit.

Pentru că sunt o ființă umană și consider că am dreptul la viață și pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor.

Exact așa cum este și cazul meu”, a declarat Margherita din Clejani.

Citeste si: Bărbatul care a atacat două femei cu un bisturiu, în Capitală, a fost prins. Ce pedeapsă riscă pentru fapta lui

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în zona inimii

Artista susține că nu a fost înțepată, ci înjunghiată în zona inimii de un bărbat pe care îl consideră criminal și care, după cum a precizat ea, acum se află din nou în libertate, căci a fost reținut numai pentru 24 de ore.

”Nu am fost înțepată cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată în zona inimii de un bărbat pe care eu îl bănuiesc că ar fi un criminal în serie pentru că eu nu sunt singura atacată și care este încă în libertate.

Nu, nu este prins. Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt de obicei înconjurate de dealuri, iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înșelătoare”, a mai spus Margherita.

Citeste si: Cum arată obiectul cu care a fost înjunghiată Margherita- Viorica de la Clejani: ”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!