Marcela Fota, motivul pentru care fiul său nu îi spune”mamă”: ”Niciodată nu mi-a zis...” Artista a dezvăluit totul

,
Marcela Fota, motivul pentru care fiul ei nu-i zice ”mama”
Marcela Fota, despre fiul ei[Sursa foto: Instagram]

Marcela Fota a făcut dezvăluiri incredibile. Artista a mărturisit că fiul ei nu a strigat-o niciodată ”mamă”, ci de mic i-a spus ”Marci”. Care este adevăratul motiv?


In articol:

Artista a dezvăluit într-o emisiune televizată că fiul ei întotdeauna a strigat-o pe nume și niciodată nu i-a zis ”mamă”. Marcela a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care fiul ei îi spune așa.

De ce fiul Marcelei Fota nu-i spune ”mamă”?

Marcela Fota a rămas o mamă singură după ce soțul ei s-a stins brusc, iar această perioadă a fost extrem de dificilă pentru artistă, însă în toate aceste momente fiul ei i-a fost alături. David are aproape 12 ani și este suficient de mare încât să înțeleagă momentele grele prin care a trecut familia lor în ultima vreme.

Marcela Fota, motivul pentru care fiul ei nu-i zice ”mama”
Marcela Forta și fiul ei[Sursa foto: Instagram]

Artista a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care este motivul pentru care fiul ei nu a strigat-o niciodată ”mamă”, ci ”Marci”, așa cum o alintă apropiații.

Marcela a precizat că încă de mic David a mers peste tot cu ea, la toate întâlnirile ei cu prietenele sale, iar auzind că acestea o strigă ”Marci”, băiatul a înțeles că așa trebuie să o numească și el pe cea care i-a dat viață.

Artista a declarat că nu este deloc deranjată de cum o numește fiul ei, ci importantă este iubirea pe care și-o poartă reciproc.

Marcela Fota, motivul pentru care fiul ei nu-i zice ”mama”
Marcela Fota, dezvaluiri despre fiul ei[Sursa foto: Instagram]

”Niciodată nu mi-a spus ”mami”. Niciodată nu mi-a spus ”mami” datorită faptului că s-a simțtit foarte apropiat cu mine, poate datorită faptului că l-am luat peste tot unde am ieșit cu prietenele mele, iar el auzind pe toată lumea că îmi spun ”Marci” a considerat că așa trebuie să-mi spună.

La un moment dat chiar m-a întrebat dacă aș prefera să-mi spună ”mami”, a zis Marcela Fota într-o emisiune TV.

Citeste si: Marcela Fota, momente cumplite după moartea soțului. Artista a publicat un mesaj cutremurător: "Rănile rămân..."

Soțul Marcelei Fota a murit în urmă cu 6 luni

Marcela Fota trece în continuare printr-o perioadă grea, asta după ce a doua zi de Crăciun, soțul ei s-a stins fulgerător în urma unui infarct.

Acesta nu avea probleme de sănătate, iar vestea că a decedat a picat ca un șoc pentru cântăreața de muzică populară. 

Marcela Fota, motivul pentru care fiul ei nu-i zice ”mama”
Marcela Fota si sotul ei[Sursa foto: Instagram]

Pentru artistă a fost extrem de greu să-i spună fiului său că tatăl său a murit, minorul a refuzat să meargă să-și vadă tatăl pentru ultima dată.

”A început să plângă. I-am spus că sufletul lui tati e la Doamne Doamne și mi-a spus că vrea să-l vadă pe tati.

I-am spus că este ultima dată când va putea să-l vadă aici, pe pământ. Apoi, mi-a spus că vrea să rămână acasă. Nu am avut puterea să-l forțez și am zis să-l las să aleagă'', a spus Marcela Fota.

Citeste si: Marcela Fota, detalii cutremurătoare despre moartea soţului ei. Ce s-a întâmplat, la scurt timp după infarctul acestuia. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Marcela Fota, detalii cutremurătoare despre moartea soţului ei. Ce s-a întâmplat, la scurt timp după infarctul acestuia. 

Acuzaţii grave din PNL pentru Nelu Tătaru: Persoană care NU are calitate de membru, pusă preşedinte de filială

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Marcela Fota, momente cumplite după moartea soțului. Artista a publicat un mesaj cutremurător: "Rănile rămân..."

Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară a MURIT tragic! A suferit un infarct chiar în timp ce se afla la coadă pentru a-și plăti taxele

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies