Mancare olteneasca de stevie
Cost estimativ: 40 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
1 kg costita de vitel sau de porc
2 cepe mari
O cana de orez
1,5 kg stevie curatata
2-3 linguri de bulion
Sare, piper, ulei
Mod de preparare
Costita se taie in bucati si se frige pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei, pana devine aurie.
Se adauga ceapa tocata si se caleste totul la foc mic, pana cand se inmoaie ceapa.
Se adauga orezul si stevia, apoi se completeaza cu putina apa si se pune la fiert.
Cand carnea s-a patruns se adauga bulionul, se mai da in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se serveste cu mamaliga sau cu paine prajita.
Ingrediente
1 kg costita de vitel sau de porc
2 cepe mari
O cana de orez
1,5 kg stevie curatata
2-3 linguri de bulion
Sare,
piper, ulei
Mod de preparare Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Costita se taie in bucati si se frige pe fiecare parte, intr-o lingura de ulei, pana devine aurie.
Se adauga ceapa tocata si se caleste totul la foc mic, pana cand se inmoaie ceapa.
Se adauga orezul si stevia, apoi se completeaza cu putina apa si se pune la fiert.
Cand carnea s-a patruns se adauga bulionul, se mai da in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se serveste cu mamaliga sau cu paine prajita.